Harpago Čertův dráp - masážní bylinný gel—250 ml

HARPAGO Čertův dráp je masážní gel s obsahem rostliny Harpagofyta (Čertova drápu), který příznivě působí na zdraví kloubů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2664002 | Zbozi: 18111875

Popis produktu

HARPAGO Čertův dráp je masážní gel s obsahem rostliny Harpagofyta (Čertova drápu), který příznivě působí na zdraví kloubů.

Účinné látky

Harpagophytum procumbens
Kafr
Menthol

Užití

HARPAGO Čertův dráp obsahuje účinné látky iridoidy (Harpagosid). Tyto silné hořčiny omezují ukládání škodlivých látek v kloubech a napomáhají odstraňovat nánosy solí, krystalků kyselin a různých dalších pevných i tekutých částic omezujících pohyblivost kloubů. Gel má tišící, protizánětlivé, antiseptické a anestetické účinky. Povzduzuje krevní tok, zrychluje metabolismus a cirkulaci lymfy. Vyživuje klouby a zmírňuje jejich bolestivost.

Dávkování

Gel aplikujte dle potřeby na bolestivé místo a jemně vmasírujte.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Harpago - Harpagofyt ležatý (Harpagophytum procumbens) lidově Čertův dráp, je kultovní dřevina ze stepí subsaharské Afriky, uznávána pro své protizánětlivé účinky při artritidě a revmatismu.
Údaje o firmě
Vivaco je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá vývojem, výrobou a prodejem kosmetických produktů. Výrobky obchodních značek jako Herb
Extract, Orsay, Olivia, Sun Vital nebo Panthenol jsou na českém trhu více než 15 let a jsou mezi zákazníky velmi oblíbené.
Www.vivaco.cz

Příbalový léták