Harmony Line-Selen+Zinek—30 tobolek

Ideální kombinace minerálů a stopových prvků pro zdravou pokožku, nehty a vlasy. Selen i Zinek jsou v těle součásti enzymů, které ovlivňují látkovou výměnu a životně důležité funkce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594737058813 | Zbozi: 18130916

Popis produktu

Ideální kombinace minerálů a stopových prvků pro zdravou pokožku, nehty a vlasy.
Selen i Zinek jsou v těle součásti enzymů, které ovlivňují látkovou výměnu a životně důležité funkce.

Užití

Podporuje správný vývoj a funkci rozmnožovacích orgánů. Podporuje normální tělesný růst a plodnost Pomáhá udržovat zdravý cévní systém.
Zabraňuje vzniku lupů a vypadávání vlasů.

Dávkování

1-2 tobolky za den. Děti od 3 let 1 tobolka za den.

Kontraindikace

Není určeno pro děti do 3 let!

Fakta

Přírodním zdrojem selenu a zinku je půda, avšak v dnešním ekologicky narušeném prostředí je jejich obsah v půdě minimální. Proto také přirozený výskyt selenu a zinku v potravinách rostlinného původu bývá nízký a je nutno zajistit jeho přísun jiným způsobem. Nedostatek zinku u dětí se projevuje nechutenstvím, oslabeným růstem, v době dospívání může vést k narušení pohlavního vyzrávání. U dospělých se projeví vypadáváním vlasů, lámavosti nehtů, kožními problémy, únavou, zhoršením zraku, špatnou hojivostí ran a zlomenin kostí, u mužů nedostatek zinku může nepříznivě ovlivnit funkci prostaty a přispět k jejímu zbytnění. Neutralizuje vliv některých kancerogenních látek a poskytuje ochranu proti určitým nádorovým onemocněním.

Poznámka

Skladujte v suchu a temnu, mimo dosah dětí!
Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Složení: Kvasnice živené selenem, kvasnice živené zinkem, lecitin, sojový olej, želatina, glycerin, barvivo (E 171).

Příbalový léták