Guareta tyčinka s příchutí jogurtu—44 g

Tyčinka s příchutí jogurt. Tyčinky Guareta jsou vhodné k zařazení do jakéhokoliv jídelníčku jako náhrada běžné svačiny.

Cena vč. DPH
33 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594033650117 | Zbozi: 18116085

Popis produktu

Tyčinka s příchutí jogurt. Tyčinky Guareta jsou vhodné k zařazení do jakéhokoliv jídelníčku jako náhrada běžné svačiny.

Užití

Tyčinky Guareta jsou vhodné k zařazení do jakéhokoliv jídelníčku jako náhrada běžné svačiny, s cílem zajistit tělu dostatek výživných látek s přiměřeným množstvím energie.
Tyčinka Guareta je vhodným řešením pro období kdy se snažíme váhu snížit, či si ji pečlivěji kontrolujeme.

Dávkování

1-2 tyčinky za den. Vypijte nejméně 200 ml vody s každou tyčinkou.

Poznámka

Staněk spol. s r.o. je potravinářsko-farmaceutickou společností, jejíž hlavní aktivity jsou soustředěny na vývoj, výrobu a distribuci potravin určených pro zvláštní výživu. Cílem vývoje je najít a upravit přírodní substance takovým způsobem, aby je bylo možné racionálně použít jako součást dietních režimů v průběhu léčby civilizačních chorob jako je nadváha, vysoký krevní tlak, vysoká hladina krevních tuků, nebo cukrovka.
Společnost byla založena v roce 1997 lékárníkem se záměrem vyvíjet na vědeckém základě výrobky charakteru funkčních potravin nebo doplňků stravy.
Zásadou společnosti je vyrábět produkty ze surovin nejvyšší možné kvality a jejich výrobu co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky.
Konzumace těchto výrobků by měla přispět ke zlepšení celkového zdraví každého jednotlivce a ke změně jeho stravovacích návyků.
Naše výrobky zakoupíte v lékárnách (popř. lékárenských VO), nebo můžete k nákupu využít náš ON-line obchod, kde jsme pro Vás připravili výrazné slevy, takže Vám tím ušetříme nejen Váš čas, ale i peníze a proto tento způsob doporučujeme.
Údaje o firmě
Wwww.drstanek.cz

Příbalový léták