ginkgo COMFORT 60mg SR—60 tablet

Doplněk stravy s cukrem. Obsahuje 60 mg standardizovaného extraktu z Ginkgo biloba, který pomáhá udržovat dobrou paměť a uchovávat kognitivní funkce. Pilulka pro paměť, soustředění a prokrvení. Dražované tablety pro snadné polykání.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2950161 | Zbozi: 18110910

Popis produktu

Doplněk stravy s cukrem. Obsahuje 60 mg standardizovaného extraktu z Ginkgo biloba, který pomáhá udržovat dobrou paměť a uchovávat kognitivní funkce. Pilulka pro paměť, soustředění a prokrvení. Dražované tablety pro snadné polykání.

Užití

Ginkgo COMFORT 60 mg SR je přípravek vhodný při nedostatečném prokrvení mozku a končetin, které se může projevovat poruchami paměti a soustředění, závratěmi, hučením v uších, pocitem studených rukou a nohou. Přípravek je vhodný také pro stimulaci mozkové činnosti. Obsahuje vysoký obsah 60 mg standardizovaného extraktu z listů asijského stromu Ginkgo biloba, který zlepšuje prokrvení tkáně komplexním způsobem.
Přípravek ginkgo COMFORT 60 mg SR byl vyvinut podle nejnovějších poznatků současné medicíny a farmaceutické technologie a zohledňuje tak všechna kritéria důležitá pro dlouhodobé podávání: účinnost, bezpečnost, kvalitu a pohodlné užívání.
Ginkgo COMFORT 60 mg SR obsahuje standardizovaný extrakt, tedy koncentrovaný výtažek z listů Ginkgo biloba, získávaný unikátní technologií, která zaručuje přesně terpenolaktonů. Přípravek ginkgo COMFORT 60 mg SR obsahuje 60 mg extraktu v jediné tabletě, který zaručuje vysokou účinnost přípravku. Obsah 70 mg sacharózy v jedné tabletě přispívá k rychlejší a účinnější dostupnosti účinných látek do mozkových buněk.

Dávkování

Užívejte pravidelně jednu tabletu denně. Tabletu je možné užít kdykoli v průběhu dne nejlépe během jídla. Díky unikátní SR technologii lze užívat i dlouhodobě, nežádoucí účinky jsou potlačeny.

Fakta

Ginkgo COMFORT 60 mg SR používá unikátní SR technologii výroby tablet, která zajišťuje pozvolné uvolňování účinných látek do organismu, a tím navozuje dlouhodobé a rovnoměrné vstřebávání a lepší využití účinných látek.
Ginkgo COMFORT 60 mg SR obsahuje malé dražované tabelty pro komfortní dlouhodobé užívání. Tablety se snadno polykají i bez zapití. .
Asi 5000 letá zkušenost s užíváním extraktu z Ginkgo biloba v Číně a řada lékařských studií prokázaly blahodárné účinky projevující se při dlouhodobém užívání na zlepšení: prokrvení mozku a srdce, paměti, prokrvení při pocitu studených rukou a nohou, schopnost soustředění, ulevuje při závratích, hučení v uších a ušních šelestech, růstu a kvality vlasů.

Složení

arabská guma), protispékavé látky (mastek, stearan hořečnatý, oxid křemičitý koloidní bezvodý), sacharóza krystalická, extrakt z Ginkgo biloba (24/6), emulgátor PEG 6000, barviva (oxid titaničitý, chlorofyl měďnatosodný).
Údaje o firmě www.woykoff.com

Příbalový léták