Fytopharma Pampeliška kořen čaj—sypaný 100 g

Kořen pampelišky přispívá ke zdravému trávícímu traktu, pomáhá podporovat trávení, přispívá k očistě organizmu a metabolizmu cukrů.

Cena vč. DPH
83 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3334738 | Zbozi: 18118807

Popis produktu

Kořen pampelišky přispívá ke zdravému trávícímu traktu, pomáhá podporovat trávení, přispívá k očistě organizmu a metabolizmu cukrů.

Účinné látky

TARAXACI RADIX

Užití

Pampeliška přispívá ke zdravému žaludku a játrům pomáhá podporovat trávení podporuje očistu organizmu přispívá k normální činnosti močové soustavy příznivě působí na metabolizmus cukrů

Dávkování

Nálev: 1 polévková lžíce se zalije 1/4 | vroucí vody, nechá se 15 minut vyluhovat a potom se scedí.
Odvar: 1 čajová lžička se zalije 1/4 | vroucí vody, 10 minut se povaří, nechá se 15 minut odstát a scedí se. Nálev i odvar se pije 2— 3 krát denně.
Doporučené dávkování nepřekračujte!

Kontraindikace

Výrobek není určen pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy.
Nesmí se používat při nedostatečné činnosti srdce a/nebo ledvin.
Údaje o firmě
Fytopharma, a.s. Malacky vznikla v roce 2001 a úspěšně navázala na dlouholeté tradice v oblasti nákupu, zpracování, výroby a prodeje čajů a výrobků z léčivých rostlin, které se v Malackách datují již od první poloviny 20.století. Hlavní výrobní program představují bylinné čaje v nálevových sáčcích a sypané, doplňky stravy a kosmetické prostředky z léčivých rostlin. Sortiment doplňují ovocné a zelené čaje. Společnost v roce 2008 získala certifikát manažerství kvality podle normy ISO EN 9001:2009. www.fytopharma.sk

Příbalový léták