Fytofontana ViroStop dezinfekční sprej—50 ml

VIROSTOP biocidní dezinfekční sprej s extraktem cistu krétského ničí 99,9 % bakterií, plísní a virů. Obsahuje aloe vera. Vhodný i pro dezinfekci os. předmětů - mobilů, roušek, volantu, kliky, klíčů, plat. karet. Obsahuje ethanol: 638,7 g/l.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3945459 | Zbozi: 18135828

Popis produktu

VIROSTOP biocidní dezinfekční sprej s extraktem cistu krétského ničí 99,9 % baktenií, plísní a virů. Obsahuje aloe vera. Vhodný i pro dezinfekci os. předmětů - mobilů, roušek, volantu, kliky, klíčů, plat. karet. Obsahuje ethanol: 638,7 g/l.

Užití

Nastříkejte malé množství spreje na pokožku (obličej, ruce) nebo na předem očištěný povrch a nechte uschnout. Zabraňte vniknutí do očí.

Dávkování

Dle hygienických zásad.

Prevence

Infekční onemocnění bakteriálního i virového původu.

Fakta

Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a informace o přípravku.
Opatření první pomoci: při požití vypláchněte ústa vodou (pouze pokud je postižený při vědomí). Nevyvolávejte zvracení.
Pokyny pro odstraňování: Nevylévejte do kanalizace. Zabraňte uvolnění do životního prostředí.
Likvidace obalů - nebezpečný odpad. Zacházet s kontaminovanými obaly stejným způsobem jako s látkou samotnou.

Složení

Alcohol denat., Agua, Glycerin, Hydrogen peroxide, Cistus Creticus extract, Aloe
Barbadensis, Maltodextrin, Parfum, barvivo
Údaje o firmě .
Společnost Herb-Pharma AG (Svýcarsko ) je výrobcem a dodavatelem nutraceutik, kosmeceutik a zdravotnických prostředků.
Herb-Pharma přichází na globální trh s jasnou koncepcí a vizí pro konečného zákazníka, s vizí zdraví člověka, založeného na přírodních a biotechnologických výrobcích.
Spojitost přírody se zdravím člověka je přirozeným vývojem existence lidské civilizace, která i v nejbližším desetiletí bude hrát velmi důležitou roli na zvýšení celkové kvality života jednotlivce.
Historie založení firmy spadá do počátku 90. let, kdy se datuje zahájení aktivit společnosti v segmentu farmaceutických a parafarmaceutických výrobků. Společnost
Herb-Pharma se stala uznávanou a vyhledávanou firmou nejen díky neustálému vývoji a inovaci, ale i díky spokojenosti zakazníků.
Naše společnost se snaží zpřístupnit široké veřejnosti inovativní péči o pleť založenou na vědeckých poznatcích. Všudypřítomná inovace ve společnosti Herb-Pharma vytváří nový směr v odvětví biotechnologie.
Herb-Pharma provozuje vlastní vývojové a výrobní pracoviště. Na přípravě , vývoji a testování surovin a finálních výrobků se podílí tým vědců, biologů, lékařů, farmaceutů a chemiků. Za účelem dosáhnutí špičkové kvality, maximální účinnosti a šetrnosti přípravků, firma vyrábí za přísných provozních podmínek, pomocí nejmodernější technologie. Výrobky jsou před uvedením na trh podrobené mnohým přísným testům (mikrobiologické, chemicko-fyzikální testy, testy dermální snášenlivosti a bezpečnosti pro zdraví člověka).

Příbalový léták