Fixační kalhotky TENA Fix S—boky 60-80cm, 5ks

Zdravotnický prostředek

Elastické fixační kalhotky se používají k bezpečné fixaci vložných plen pro inkontinenci. Měkké, pružné okraje a materiál bez obsahu latexu. Kalhotky lze opakovaně prát, aniž by ztratily svůj tvar. Vhodné pro muže i ženy.

Cena vč. DPH
26 Kč
Dostupnost
skladem 10 ks

PDK: 2470616 | Zbozi: 18119099

Popis produktu

Elastické fixační kalhotky se používají k bezpečné fixaci vložných plen pro inkontinenci.
Měkké, pružné okraje a materiál bez obsahu latexu. Kalhotky lze opakovaně prát, aniž by ztratily svůj tvar. Vhodné pro muže i ženy.

Užití

Elastické fixační kalhotky TENA Fix se používají k bezpečné fixaci vložných plen pro intenkontinenci. Je možné je opakovaně prát v automatické pračce. Měkké, pružné okraje a materiál bez obsahu latexu zaručují pohodlí. Kalhotky lze opakovaně prát, aniž by ztratily svůj tvar. Vhodné pro muže i ženy.

Dávkování

Dle potřeby.

Fakta

Otvory pro nohy Softease"“ nezanechávají okolo stehen otlaky ani nezpůsobují zarudnutí. Díky křížové struktuře vláken a jejich elasticitě zůstávají vložné pleny na místě, čímž zaručují dokonalou ochranu proti prosáknutí. Barevné odlišení pásku pro snadné rozlišení a výběr.
Všechny materiály jsou pečlivě posuzovány a dermatologicky testovány. K dispozici jsou v těchto velikostech: S - žlutá, M - modrá, L - hnědá, XL - zelená.

Příbalový léták