Farmax Bu-Met—30 tablet

Doplněk stravy Bu-Met tbl. 30 obsahuje směs vitaminů skupiny B (vitamin B6, B12) a kyseliny listové.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595103953121 | Zbozi: 18113921

Popis produktu

Doplněk stravy Bu-Met tbl. 30 obsahuje směs vitaminů skupiny B (vitamin B6, B12) a kyseliny listové.

Účinné látky

Vitamin B6
Vitamin B12
Kyselina listová

Užití

Obsažené vitamíny skupiny B a kyselina listová přispívají k normálnímu metabolismu homocysteinu, škodlivého produktu látkové přeměny. Vitamin B6, B12 i kyselina listová přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívají k normální funkci imunitního systému a k normální psychické činnosti.

Dávkování

1x denně 1 tableta.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Fakta

Není určeno pro děti do 3 let.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy.
Ukládejte mimo dosah dětí!

Poznámka

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Chraňte před teplem a světlem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Hmotnost obsahu: 7,95 g (£ 5%)
Balení: 30 tablet

Složení

hmotnost/v 1 tbl. %DRHP vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid) 6 mg 429 kyselina listová (acidum folicum) 650 ug 325 vitamin B12 (cyanokobalamin) 50 ug 2000
DRHP=denní referenční hodnota příjmu
Celkové © složení — tablet: — (zahušťovadlojmikrokrystalická © celulóza ©, © laktóza, (zahušťovadlo)sorbitol , potahová látka (hypromelosa, polydextrosa, oxid titaničitý, talek, maltodextrin, © MCT — triglyceridy, oxid | železa žlutý a červený), (pyridoxin hydrochlorid)vitamin B6 , (protispékavá látka)stearan hořečnatý , kyselina listová, (cyanokobalamin) vitamin B12.
Údaje o firmě www.svus.cz, www.farmax.cz Výroba (balení) jak léčiv, tak doplňků stravy probíhá v režimu správné výrobní praxe podle mezinárodně platných požadavků (Směmice 2003/94/EC). Postupy balení jednotlivých přípravků jsou upřesňovány podle požadavků zákazníků - jak tuzemských, tak zahraničních. Smluvní farmaceutická výroba (balení) je založena na odborných znalostech, zkušenostech a profesionálním přístupu všech zaměstnanců společnosti, které jsou zdokonalovány průběžným výcvikem. Firma dlouhodobě spolupracuje s ověřenými dodavateli obalových materiálů jak z tuzemska, tak ze zahraničí. Dodržování režimu správné výrobní praxe je pravidelně ověřováno jak orgánem státní správy (SUKL), tak smluvními partnery. SVUS Pharma a.s. vyrábí přípravky pod obchodní značkou Farmax.

Příbalový léták