EQUAZEN Jahodová příchuť—60 žvýkacích tobolek

eye q je speciální kombinací vybraných vícenenasycených mastných kyselin omega-3 a omega-6 s vysokým obsahem omega-3 EPA, doporučovaný dětem a dospělým. Bohatý na EPA olej z mořských ryb a olej pupalky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3691806 | Zbozi: 18130027

Popis produktu

eye g je speciální kombinací vybraných vícenenasycených mastných kyselin omega-3 a omega-6 s vysokým obsahem omega-3 EPA, doporučovaný dětem a dospělým. Bohatý na EPA olej z mořských ryb a olej pupalky.

Účinné látky

Kyselina eikosapentaenová (EPA)
Kyselina dokosahexaenová (DHA)
Kyselina gama-linolenová (GLA)

Užití

eye g poskytuje snadný a pohodlný způsob, jak organizmu podávat vícenenasycené mastné kyseliny omega-3 a omega-6 v nejvyšším, přirozeném poměru (EPA k DHA — 3,2 k 1,0).

Dávkování

Děti od 3 let a dospělí:
Pro celkové nasycení organizmu 6 tobolek (2 x 3 tobolky) denně během jídla po dobu prvních 12 týdnů. Poté 2 tobolky denně během jídla.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

eye g je použit v klinických výzkumech publikovaných v odborných časopisech.
Doplněk stravy eye g je dostupný také ve formách: eye g tobolky čisté bez příchuti, eye g tekutá forma s příchutí vanilky, eye g tekutá forma s příchutí citrónu.

Poznámka

Odborná poznámka: - speciální vyvážené složení přírodních mastných kyselin omega-3 EPA a DHA (získávané z tuku mořských ryb, mladých sardinek a sardelí z čistých vod jižních oceánů) a omega-6 (olej z pupalky), - má vysoký obsah omega-3 EPA, - obsahuje mastné kyseliny v přírodní formě triglyceridů, - neobsahuje: konzervační látky, barviva, sladidla a cukry, kasein, lepek, vitamin A a D, koncentráty, - nezávislé testy zaručují, že eye g odpovídá standardům EU a WHO.

Složení

Olej z mořských ryb s vysokým obsahem EPA, pupalkový olej (Oenothera biennis), obal tobolky (želatina, glycerin, voda, xylitol, jahodová příchuť, celulóza), jahodová příchuť.
Antioxidant: alfa tokoferol.
Počáteční podávání (6 tobolek) obsahuje:
Rybí olej (omega-3) - 2400 mg, - EPA (kyselina eikosapentaenová) - 558 mg, - DHA (kyselina dokosahexaenová) - 174 mg,
Pupalkový olej (omega-6) - 600 mg, - GLA (kyselina gama-linolenová) - 60 mg.
Udržovací podávání (2 tobolky) obsahuje:
Rybí olej (omega-3) - 800 mg, - EPA (kyselina eikosapentaenová) - 186 mg, - DHA (kyselina dokosahexaenová) - 58 mg,
Pupalkový olej (omega-6) - 200 mg, - GLA (kyselina gama-linolenová) - 20 mg. eye g neobsahuje následující nevhodné přídatné látky: - cukr - umělé příchutě - umělá barviva - konzervační látky - sladidla (např. aspartam, mannitol) - kasein - lepek.
Údaje o firmě
Opharma s.r.o. je distributorem vybraných doplňků stravy a zdravotnických prostředků.
Jsme členem organizací: Česká společnost Dyslexie, DYS-Centrum Praha©.

Příbalový léták