EMCO Mysli sušenky oříškové—60 g

Müsli sušenky s oříškovou příchutí. Základem müsli sušenek jsou ovesné vločky, které jsou ceněny především pro svůj obsah bílkovin, tuků, minerálních látek, vitamínů skupiny B, vápníku, železa, fosforu a lecitinu. Jsou lehce stravitelné a chutné.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594017144793 | Zbozi: 18113000

Popis produktu

Můsli sušenky s oříškovou příchutí. Základem můsli sušenek jsou ovesné vločky, které jsou ceněny především pro svůj obsah bílkovin, tuků, minerálních látek, vitamínů skupiny
B, vápníku, železa, fosforu a lecitinu. Jsou lehce stravitelné a chutné.

Užití

Základem můsli sušenek jsou ovesné vločky, které jsou ceněny především pro svůj obsah bílkovin, tuků, minerálních látek, vitamínů skupiny B, vápníku, železa, fosforu a lecitinu. Jsou lehce stravitelné a chutné.

Dávkování

Podle chuti a potřeby.

Poznámka

Emco - přední česká společnost s ve vlastnictví jednoho vlastníka Ing. Zdeňka Jahody, která má více než 15 letou tradici a patří mezi největší české výrobce a distributory potravin. 1990 Vznik společnosti (import — export), 5 zaměstnanců 1992 Dovoz značkových produktů 1993 Rozvoj distribuční sítě a vytvoření pobočky na Slovensku 1994 Na trh je uveden první cereální výrobek pod vlastní značkou Emco — kukuřičné lupínky 1995 Na trh uvedeny první výrobky Emco musli a dětské cereálky 9 1998 Emco v rámci svých aktivit začíná marketingově podporovat akci Miss České republiky, sponzorem této akce je až do roku 2003 1999 Začátek vlastní výroby cereálních výrobků Emco 2001 První exportní aktivity 2003 Zastoupení v Polsku, ISO 9001: 2000, EDI 2004 Export do 14 zemí, rozvoj vlastní výroby, zahájení distribuce nových značek, 130 zaměstnanců 2005 export do 20 zemí světa, získání ocenění Obal roku za Můsli mix, 5 certifikátů
Klasa, modernizace výroby, distribuce výrobků značky Katjes.
Snažíme se rychle reagovat na požadavky zákazníků a přicházet stále s inovacemi .
V roce 2003 získala společnost Emco certifikáty ISO 9001:2000 a HACCP.
Zavedení systému řízení jakosti znamená trvalou snahu ovlivňovat jakost práce s cílem zvyšovat spokojenost zákazníků a plnit jejich požadavky. Současně byl udělen také certifikát HACCP, který zaručuje vysoký standard hygieny a kontroly během celého výrobního procesu.

Složení

Ovesné vločky (38 %), cukr, rostlinný olej (řepkový, palmový), žitná mouka, pšeničná mouka, pšeničné otruby, lísková jádra (2 %), kypřící látky (difosforečnan disodný, hydrogenuličitan sodný), emulgátor: sójový lecitin, jedlá sůl, aroma přírodně identické.
Výrobek může obsahovat stopy lískových jader, vajec a mléka.
Údaje o firmě www.emco.cz

Příbalový léták