EMCO Mysli sušenky borůvkové—60 g

Müsli sušenky s příchutí brusinka a borůvka. Základem müsli sušenek jsou ovesné vločky, které jsou ceněny především pro svůj obsah bílkovin, tuků, minerálních látek, vitamínů skupiny B, vápníku, železa, fosforu a lecitinu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595229900436 | Zbozi: 18118022

Popis produktu

Můsli sušenky s příchutí brusinka a borůvka. Základem můsli sušenek jsou ovesné vločky, které jsou ceněny především pro svůj obsah bílkovin, tuků, minerálních látek, vitamínů skupiny B, vápníku, železa, fosforu a lecitinu.

Užití

Základem můsli sušenek jsou ovesné vločky, které jsou ceněny především pro svůj obsah bílkovin, tuků, minerálních látek, vitamínů skupiny B, vápníku, železa, fosforu a lecitinu. Jsou lehce stravitelné a chutné.

Dávkování

Podle chuti a potřeby.

Poznámka

Emco - přední česká společnost s ve vlastnictví jednoho vlastníka Ing. Zdeňka Jahody, která má více než 15 letou tradici a patří mezi největší české výrobce a distributory potravin.
Nejprodávanějším a nejžádanějším sortimentem naší společnosti jsou Emco můsli .
Na českém trhu zaujímá Emco musli nejsilnější postavení s podílem nad 45% .
Rovněž v kategorii Family (tj. kukuřičné a celozrnné lupínky) zaujímá firma Emco se svým podílem 35% pozici nejsilnějšího hráče na trhu v České republice (údaje
ACNielsena).
Snažíme se rychle reagovat na požadavky zákazníků a přicházet stále s inovacemi .
V roce 2003 získala společnost Emco certifikáty ISO 9001:2000 a HACCP.
Zavedení systému řízení jakosti znamená trvalou snahu ovlivňovat jakost práce s cílem zvyšovat spokojenost zákazníků a plnit jejich požadavky. Současně byl udělen také certifikát HACCP, který zaručuje vysoký standard hygieny a kontroly během celého výrobního procesu.

Složení

Ovesné vločky (38 %), cukr, rostlinný olej (řepkový, palmový), žitná mouka, pšeničné otruby, pšeničná mouka, směs ovoce 4,9 % (rozinky (rozinky, rýžová mouka), brusinky (brusinky, cukr, rýžová mouka, rostlinný olej), borůvky (borůvky, cukr, rostlinný olej), kypřící látky (difosforečnan disodný, hydrogenuhličitan sodný), emulgátor: sójový lecitin, přírodně identické aroma, jedlá sůl, kyselina citrónová.
Výrobek může obsahovat stopy lískových jader, vajec a mléka.
Údaje o firmě
Wwww.emco.cz

Příbalový léták