EMCO Mysli křupavé s ořechy—375 g

Müsli křupavé s ořechy. Nejprodávanější druh křupavého müsli. Technologie zapékání při výrobě müsli umožňuje vytvářet zajímavou strukturu tzv. clusterů, neboli hrudek. Právě zapékáním lze dosáhnout příjemného efektu křupavosti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594004700100 | Zbozi: 18112997

Popis produktu

Můsli křupavé s ořechy. Nejprodávanější druh křupavého můsli. Technologie zapékání při výrobě můsli umožňuje vytvářet zajímavou strukturu tzv. clusterů, neboli hrudek. Právě zapékáním lze dosáhnout příjemného efektu křupavosti.

Užití

Technologie zapékání při výrobě můsli umožňuje vytvářet zajímavou strukturu tzv. clusterů, neboli hrudek. Tyto hrudky obsahují ingredience od ovesných vloček (které jsou základem) až po různé druhy ovoce a ořechů. Právě zapékáním lze dosáhnout příjemného efektu křupavosti. Křupavé můsli se rychle stalo oblíbeným cereálním produktem nejen mezi příznivci zdravé výživy.

Poznámka

"Společnost Emco zahájila činnost 1.1.1991. Zakladatelem a jediným majitelem i v současnosti je ing. Zdeněk Jahoda. Hlavní náplní společnosti je vývoj, výroba, distribuce a marketing potravinářského zboží. Firma začínala před 11 lety pouze o dvou zaměstnancích jako dovozce sortimentu potravin, kterých nebyl na našem trhu začátkem devadesátých let dostatek. Byly to především margariny, oleje, konzervované ovoce a zelenina či ryby, ale také cornflakes. K prvními zlomu došlo, když firmu nízká konzumace cereální výživy u české populace dovedlo k rozhodnutí masivnějšího šíření tohoto sortimentu a zároveň vytvoření českého ekvivalentu pro název cornflakes. Firma je začala dodávat do obchodů s názvem kukuřičné lupínky. A to už pod značkou Emco, která bude patrně první privátní obchodní značkou na českém trhu po druhé světové válce.
Vlastní výroba a investice
Výroba společnosti Emco v Bohumíně
V roce 2000 převzala společnost Emco místního výrobce instantních jídel firmu
D.K.Food a postupně tam přesunula od ostatních výrobců výrobu instantních jídel a nápojů značky Emco.
Investice v roce 2001 i 2002 se kromě dokoupení několika strojů soustředily na přestavbu objektu. Nejdůležitějšími výrobky této provozovny jsou ovesné kaše Emco
Expres.
Výroba společnosti Emco v Brně
Z původního skladu byly během let 2001 a 2002 vybudovány prostory pro výrobu můsli.
Po instalaci technologie byla zahájena výroba můsli na začátku roku 2001.
Výroba v Dobříši
V roce 2002 byla založena dceřinná společnost Za minutku s většinovým podílem společnosti Emco, která zahájila výrobu a prodej hotových sterilovaných jídel pod značkou Za minutku.
Značka Za minutku odpovídá na současné požadavky spotřebitelů na snadno a rychle připravitelné a při tom chutné a zajímavé jídlo. Pod touto značkou můžete najít především hotová jídla s přílohou z řady "Speciality mezinárodní kuchyně", dále pak instantní těstoviny a instantní rýžové výrobky.
Celkové investice společnosti Emco do výroby v letech 2001 a 2002 přesáhly 40 mil. Kč.
Počty zaměstnanců ve výrobě se během roku 2002 razantně zvýšily a dosahují počtu 102.
Společnost Emco již více než 10 let nabízí široký sortiment snídaňových cereálií. Od kukuřičných lupínků, přes ochucené hravé dětské cereálie se známými postavičkami mravencem Ferdou, Broukem Pytlíkem a medvídky Čoky a Teddy na obalech, až po bohatý výběr křupavých a sypaných můsli výrobků. V oblasti cereálií je Emco vedoucí značkou s téměř 40 % podílem na českém trhu.
Nejprodávanějším a nejžádanějším sortimentem jsou Můsli výrobky, kde se snažíme rychle reagovat na požadavky zákazníků a přicházet stále s inovacemi. Jako nejprodávanější značka v kategorii můsli jsme v roce 2002 úspěšně uvedli dvě novinky
Můsli s jahodami a mandlemi a Křupavé můsli s ovocem, které obsahuje 40% podíl ovoce. Tyto novinky byly spotřebiteli rychle akceptovány, v průběhu krátké doby od uvedení na trh se zařadily mezi nejprodávanější v sortimentu můsli."

Složení

Ovesné vločky, cukr, rostlinný olej, extrudát (kukuřičná mouka, kukuřičná krupice, pšeničná mouka), lísková jádra (5 %), rozinky (4,3 %), extrudovaná kukuřicná mouka, pšeničná mouka, kokos (1,9 %), pšeničný škrob, přírodně identické aroma, sůl, antioxidant.
Údaje o firmě www.emco.cz

Příbalový léták