EMCO Mysli jahoda a mandle—375 g

Müsli s jahodami a mandlemi. Nezanedbatelný zdroj vlákniny a vitamínů. Základem kvalitních müsli jsou ovesné vločky, které jsou vynikajícím zdrojem vlákniny. Ta zvyšuje pocit nasycenosti a proto postačí i menší porce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594017139652 | Zbozi: 18112996

Popis produktu

Můsli s jahodami a mandlemi. Nezanedbatelný zdroj vlákniny a vitamínů. Základem kvalitních můsli jsou ovesné vločky, které jsou vynikajícím zdrojem vlákniny. Ta zvyšuje pocit nasycenosti a proto postačí i menší porce.

Užití

Základem kvalitních můsli jsou ovesné vločky, které jsou vynikajícím zdrojem vlákniny.
Ta zvyšuje pocit nasycenosti a proto postačí i menší porce.
Speciální úprava zapékaného můsli jej umožňuje jíst jak samostatně, tak s mlékem.

Dávkování

dle chuti a potřeby

Poznámka

"Společnost Emco zahájila činnost 1.1.1991. Zakladatelem a jediným majitelem i v současnosti je ing. Zdeněk Jahoda. Hlavní náplní společnosti je vývoj, výroba, distribuce a marketing potravinářského zboží. Firma začínala před 11 lety pouze o dvou zaměstnancích jako dovozce sortimentu potravin, kterých nebyl na našem trhu začátkem devadesátých let dostatek. Byly to především margariny, oleje, konzervované ovoce a zelenina či ryby, ale také cornflakes. K prvními zlomu došlo, když firmu nízká konzumace cereální výživy u české populace dovedlo k rozhodnutí masivnějšího šíření tohoto sortimentu a zároveň vytvoření českého ekvivalentu pro název cornflakes. Firma je začala dodávat do obchodů s názvem kukuřičné lupínky. A to už pod značkou Emco, která bude patrně první privátní obchodní značkou na českém trhu po druhé světové válce.
Vlastní výroba a investice
Výroba společnosti Emco v Bohumíně
V roce 2000 převzala společnost Emco místního výrobce instantních jídel firmu
D.K.Food a postupně tam přesunula od ostatních výrobců výrobu instantních jídel a nápojů značky Emco.
Investice v roce 2001 i 2002 se kromě dokoupení několika strojů soustředily na přestavbu objektu. Nejdůležitějšími výrobky této provozovny jsou ovesné kaše Emco
Expres.
Výroba společnosti Emco v Brně
Z původního skladu byly během let 2001 a 2002 vybudovány prostory pro výrobu můsli.
Po instalaci technologie byla zahájena výroba můsli na začátku roku 2001.
Výroba v Dobříši
V roce 2002 byla založena dceřinná společnost Za minutku s většinovým podílem společnosti Emco, která zahájila výrobu a prodej hotových sterilovaných jídel pod značkou Za minutku.
Značka Za minutku odpovídá na současné požadavky spotřebitelů na snadno a rychle připravitelné a při tom chutné a zajímavé jídlo. Pod touto značkou můžete najít především hotová jídla s přílohou z řady "Speciality mezinárodní kuchyně", dále pak instantní těstoviny a instantní rýžové výrobky.
Celkové investice společnosti Emco do výroby v letech 2001 a 2002 přesáhly 40 mil. Kč.
Počty zaměstnanců ve výrobě se během roku 2002 razantně zvýšily a dosahují počtu 102.
Společnost Emco již více než 10 let nabízí široký sortiment snídaňových cereálií. Od kukuřičných lupínků, přes ochucené hravé dětské cereálie se známými postavičkami mravencem Ferdou, Broukem Pytlíkem a medvídky Čoky a Teddy na obalech, až po bohatý výběr křupavých a sypaných můsli výrobků. V oblasti cereálií je Emco vedoucí značkou s téměř 40 % podílem na českém trhu.
Nejprodávanějším a nejžádanějším sortimentem jsou Můsli výrobky, kde se snažíme rychle reagovat na požadavky zákazníků a přicházet stále s inovacemi. Jako nejprodávanější značka v kategorii můsli jsme v roce 2002 úspěšně uvedli dvě novinky
Můsli s jahodami a mandlemi a Křupavé můsli s ovocem, které obsahuje 40% podíl ovoce. Tyto novinky byly spotřebiteli rychle akceptovány, v průběhu krátké doby od uvedení na trh se zařadily mezi nejprodávanější v sortimentu můsli."

Složení

Ovesné vločky, cukr, rostlinný olej, extrudát (kukuřičná mouka, kukuřičná krupice, pšeničná mouka), extrudovaná kukuřičná mouka, pšenická mouka, mandle (3 %), pšeničný škrob, jahody (1%), přírodně identické aroma, sůl, antioxidant.
Údaje o firmě
Wwww.emco.cz

Příbalový léták