DUCRAY Squanorm Šampon na suché lupy—200 ml

DUCRAY Squanorm Šampon proti lupům. Suché lupy. Dlouhotrvající úleva od lupů, čistí vlasovou pokožku.

Cena vč. DPH
421 Kč
Dostupnost
skladem 3 ks

PDK: 3023059 | Zbozi: 18107127

Popis produktu

DUCRAY Sguanorm Šampon proti lupům. Suché lupy. Dlouhotrvající úleva od lupů, čistí vlasovou pokožku.

Užití

Sguanorm šampon proti suchým lupům. Je doporučen pro lupy související se suchou vlasovou pokožkou. Jeho komplexní složení působí rychle a trvale na různé faktory, které způsobují vznik suchých lupů.
Guanadin glykolát, keratoredukční látka patentovaná značkou Ducray, zabraňuje tvorbě lupů. Glycerin hydratuje vlasovou pokožku a tím brání olupování. Pyrithion zinku čistí a působí proti kvasince Malassezia, která vyvolává tvorbu lupů. Výsledky: Lupy jsou redukovány již po první aplikaci a vlasová pokožka je zklidněná a hydratovaná. Díky vysoce účinným látkám působí šampon Sguanorm proti suchým lupům dlouhodobě. Jeho krémová textura zanechává vlasy hebké, lesklé a usnadňuje rozčesávání. Příjemné použití díky svěží vůni. Nepoškozuje barvu vlasů. Návod k použití: Nanášejte na navlhčenou vlasovou pokožku, jemně vmasírujte a opláchněte. Opakujte aplikaci a nechte 2-3 minuty působit. Důkladně opláchněte. Používejte 2-3x týdně po dobu 6 týdnů.
Jako doplňkovou popřípadě navazující péči pro citlivou vlasovou pokožku doporučujeme šampon Elution. Upozornění:
Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou. Přípravek je určen pouze pro dospělé a dospívající.

Dávkování

Nanášejte na navlhčenou vlasovou pokožku, jemně vmasírujte a opláchněte. Opakujte aplikaci a nechte 2-3 minuty působit. Důkladně opláchněte. Používejte 2-3x týdně po dobu 6 týdnů. Jako doplňkovou popřípadě navazující péči pro citlivou vlasovou pokožku doporučujeme šampon Elution.

Příbalový léták