Dr.Grepl Podpatěnka—vel.38-41

Zdravotnický prostředek

Podpatěnka A má anatomický tvar lůžka pro lepší usazení paty v obuvi. Používá se jako základní pomůcka při odstranění elementární bolesti paty, nebo pro změkčení došlapu při chůzi na tvrdých površích.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594014190793 | Zbozi: 18102617

Popis produktu

Podpatěnka A má anatomický tvar lůžka pro lepší usazení paty v obuvi. Používá se jako základní pomůcka při odstranění elementární bolesti paty, nebo pro změkčení došlapu při chůzi na tvrdých površích.

Užití

Podpatěnka A má vynikající tlumící vlastnosti z pohledu použitých materiálů. Vršek je kožený a spodní část latexové pěny má vynikající pamětní schopnost, takže se při používání nedeformuje, ale přizpůsobuje se váze lidského těla. Latexová část má specielně tvarované lůžko pro lepší usazení paty v obuvi. Tím se stabilizuje chůze a tělo se nekřiví při chůzi, ale je ve vzpřímené poloze a udržuje rovnou linii horní části trupu.
Po vyzutí se vrací do původního tvaru. Chrání zejména patní část chodidla při chůzi na tvrdých površích, chrání chodidlo před nárazy a také může docílit zvýšení chodidla v obuvi a tím i odstranění bolestí při kontaktu kotníků se svrškem obuvi.

Prevence

Proti bolestem paty, páteře, kloubů a svalů.

Fakta

Podpatěnka A je součásti speciální skupiny ortopedických výrobků Dr. Grepla ve skupině, která byla vyvinuta jako preventivně léčebný doplněk v péči o lidskou nohu. Její tlumící funkce pomáhá především v okamžicích odstraňování problémů bolesti zad, kloubů, svalů a páteře, které jsou tak časté z pohledu civilizačních změn v kvalitě lidského života. Extrémně přetěžovaná kostra lidského těla v důsledku chůze po tvrdých površích má za následek problémy se vznikem patní ostruhy, ploché nohy, bolestí zad a páteře atd. Je proto namístě těmto problémům předcházet minimálně změkčením patní části v obuvi.

Poznámka

"Výrobky Dr.Grepla jsou neustále posuzovány speciálním systémem hodnocení kvality, jakosti a progresivních nových metod v péči o lidskou nohu. Jsou permanentně doplňovány o nové trendy za spolupráce předních českých i zahraničních odborníků metodou "vícerozměrného rozhodování".
Velmi pečlivá pozornost je věnována rovněž designu výrobků, obalům, její prezentaci i psychologii reklamy. Ortopedické výrobky značky Dr. Grepl jsou úspěšně exportovány na standardů v rámci EU."
Údaje o firmě www.grepl.cz

Příbalový léták