Dr.Grepl Podpatěnka ostruha Gel-line—vel.41-47

Zdravotnický prostředek

Protiostruhová podpatěnka s tlumící funkcí. Chrání bolestivé místo patní ostruhy. Využívá se při protiostruhové léčbě a svou konstrukcí chrání bolestivé místo patní ostruhy, aby na ni nepůsobil žádný tlak. Udržuje patu v přímé ose těla.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594014191530 | Zbozi: 18120183

Popis produktu

Protiostruhová podpatěnka s tlumící funkcí. Chrání bolestivé místo patní ostruhy.
Využívá se při protiostruhové léčbě a svou konstrukcí chrání bolestivé místo patní ostruhy, aby na ni nepůsobil žádný tlak. Udržuje patu v přímé ose těla.

Užití

Protiostruhová podpatěnka s tlumící funkcí. Zamezuje vychylování paty z osy těla. Tlumí nárazy na zranitelnou plochu paty s cílem rozdělovat tlak rovnoměrně v celé ploše patní části obuvi. Tlumí bolest patní části chodidla a chrání patní ostruhu. Doporučujeme ošetřovat vlažnou vodou.

Prevence

Proti bolestivým procesům na patě chodidla.

Fakta

"Výrobky Dr.Grepla jsou neustále posuzovány speciálním systémem hodnocení kvality, jakosti a progresivních nových metod v péči o lidskou nohu. Jsou permanentně doplňovány o nové trendy za spolupráce předních českých i zahraničních odborníků metodou "vícerozměrného rozhodování"“. Velmi pečlivá pozornost je věnována rovněž designu výrobků, obalům, její prezentaci i psychologii reklamy. Ortopedické výrobky značky Dr. Grepl jsou úspěšně exportovány na Slovensko, do Austrálie, Nového Zélandu
Údaje o firmě www.grepl.cz

Příbalový léták