Dr.Grepl Podpatěnka na ostruhu—vel.38-41

Zdravotnický prostředek

Protiostruhová podpatěnka s tlumící funkcí. U protiostruhové léčby odstraňte střední latexovou část, aby na bolestivé místo nepůsobil žádný tlak.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594014190113 | Zbozi: 18113318

Popis produktu

Protiostruhová podpatěnka s tlumící funkcí. U protiostruhové léčby odstraňte střední latexovou část, aby na bolestivé místo nepůsobil žádný tlak.

Užití

Protiostruhová podpatěnka je ze spodní části tvarovaná s ohledem k tvaru patního lůžka a navíc s pomocným výsekem ve tvaru kroužku, který je volně vložen v podpatěnce.
Doporučujeme při protiostruhové léčbě střední vyseknutou část vyjmout aby se vnitřní prostor uvolnil a na citlivé místo nepůsobil žádný tlak. Na spodní části je z důvodu fixace samolepící vrstva, kterou je možné použít k zamezení samovolného posunování podpatěnky uvnitř obuvi.

Příznaky

Bolesti patní kosti.

Prevence

Při protiostruhové léčbě.

Fakta

Výrobek je vhodné kombinovat při anomáliích sklonu patní ostruhy vně nebo dovnitř se speciálními gelovými chrániči. Provádět výběr výrobku přesně na základě velikosti obuvi.

Poznámka

"Výrobky Dr.Grepla jsou neustále posuzovány speciálním systémem hodnocení kvality, jakosti a progresivních nových metod v péči o lidskou nohu. Jsou permanentně doplňovány o nové trendy za spolupráce předních českých i zahraničních odborníků metodou "vícerozměrného rozhodování“.
Velmi pečlivá pozornost je věnována rovněž designu výrobků, obalům, její prezentaci i psychologii reklamy. Ortopedické výrobky značky Dr. Grepl jsou úspěšně exportovány na standardů v rámci EU."
Údaje o firmě www.grepl.cz

Příbalový léták