Dr.Grepl Antislip - opora paty—vel.univerzální

Zdravotnický prostředek

Chránič paty, který zamezuje odřeninám na patách a koriguje větší číslo obuvi. Umísťuje se do vnitřní části opatku obuvi.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594014190144 | Zbozi: 18110406

Popis produktu

Chránič paty, který zamezuje odřeninám na patách a koriguje větší číslo obuvi. Umísťuje se do vnitřní části opatku obuvi.

Užití

Použití antislipu-opory paty je nutné v případech vzniku dvojité paty, otlaků a odřenin na patách, které vznikají především nošením nevhodného čísla obuvi. Protože zpravidla velikost obou nohou není naprosto stejná, je zapotřebí tuto nedostatečnost korigovat aplikací antislipu. Vlepuje se do vnitřní části opatku obuvi s orientací k vrchní části svršku obuvi. Zamezuje tím kouzání nohy v obuvi. Nezanedbatelná je i jeho funkce z pohledu šetření dámského punčochového zboží.

Prevence

Proti bolestivým procesům na patě chodidla.

Poznámka

Výrobky Dr.Grepla jsou neustále posuzovány speciálním systémem hodnocení kvality, jakosti a progresivních nových metod v péči o lidskou nohu. Jsou permanentně doplňovány o nové trendy za spolupráce předních českých i zahraničních odborníků metodou "vícerozměrného rozhodování.
Velmi pečlivá pozornost je věnována rovněž designu výrobků, obalům, její prezentaci i psychologii reklamy. Ortopedické výrobky značky Dr. Grepl jsou úspěšně exportovány na standardů v rámci EU.
Údaje o firmě www.grepl.cz

Příbalový léták