Dr.Gaye Karitol masážní krém—100ml

Bílá až krémová emulze určená na masáž bolestivých kloubů, relaxaci nebo regeneraci svalů a úlevu unavených nohou.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594044080163 | Zbozi: 18113284

Popis produktu

Bílá až krémová emulze určená na masáž bolestivých kloubů, relaxaci nebo regeneraci svalů a úlevu unavených nohou.

Účinné látky

Shea Butter
Kafr
Menthol

Užití

KARITOL se používá na: uklidnění (při bolestech zad, loktů, kolen a krční páteře); relaxaci (po sportu, po těžké práci nebo při nachlazení a chřipce); regeneraci (po nebo před sportovními výkony); pro úlevu (na unavené nohy, při svědění), odstranění otoků a hematomů po operaci.

Dávkování

Vícekrát denně, podle potřeby.

Příznaky

Uklidňuje bolestivé svaly a klouby, regeneruje a relaxuje svaly, zlepsuje pohyblivost a odstraňuje otoky nohou.

Prevence

Regeneruje a relaxuje svaly, odstraňuje otoky nohou, zlepšuje pohyblivost.

Kontraindikace

Nedávat do očí.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Návod k použití

pro větší účinek uděláme suchý zábal. Opakujte podle potřeby.

Poznámka

Složení

triglyceridy, nezmýdlitelný podíl a zbytek.
Triglyceridy jsou mastné kyseliny vázáné na glyceroly a vosky. Mezi mastnými kyselinami přítomnými v shea butter jsou kyselina palmitová, kyselina stearová, kyselina olejová, kyselina linolová, linolenová a zbytek. Nezmýdlitelný podíl tvoří terpeny (ve formě esteru kyseliny skořicové), karitén a rostlinné fytosteroly.
Účinky: oddaluje tvorbu vrásek, pěstí drsnou a citlivou pokožku, obnovuje pružnost a vláčnost. Proniká do hlubokých vrstev, stimuluje tvorbu nových buněk a pigmentu.
Promašťuje suchou kůži aniž by ji zatěžoval. Zklidňuje podrážděnou pokožku, zvláčňuje a hydratuje vysušenou pleť. Hojí a regeneruje poškozenou kůži (popáleniny, odřeniny, alergické a dermatologické projevy a opruzeniny). Reguluje nadměrnou tvorbu zrohovatělé pokožky na loktech a patách, zmírňuje kalozitu (mozolnatost). Přináší okamžitou úlevu pro suché a rozpraskané rty. Poskytuje dlouhotrvající ochranu před nepřízní počasí (mráz, vítr, slunce). Vhodný pro regeneraci rtů při oparech a zánětech ústních koutků.
Ošetřuje, oživuje a přirozeně vypíná pokožku očního okolí během noční fáze výstavby kožních buněk. Je vhodný k ošetření pokožky v průběhu a po skončení léčby atopického a chronického ekzému, dermatitidy, svědivosti a lupénky. Normalizuje proces keratinizace (lámavost a třepení nehtů), odstraňuje tvorbu záděr. Vyhlazuje pooperační a poúrazové jizvy.
Uschovat při pokojové teplotě.
Údaje o firmě
Wwww.medinatur.cz

Příbalový léták