DermaGuard bariérový krém s pumpičkou—500 ml

Krém Dermaguard preventivně napomáhá proti vzniku kontaktních ekzémů a profesních dermatitid. Bariérový ochranný krém Dermaguard je ideálním řešením ochrany pokožky před alergeny.

Cena vč. DPH
534 Kč
Dostupnost
skladem 4 ks

PDK: 0099086 | Zbozi: 18114353

Popis produktu

Bariérový ochranný krém Dermaguard preventivně působí proti vzniku kontaktních ekzémů, profesních dermatitid a opruzenin. Bariérový ochranný krém Dermaguard je ideálním řešením ochrany pokožky před alergeny.

Účinné látky

Dimethicone

Užití

Bariérový ochranný krém DERMAGUARD je certifikovaná osobní ochranná pomůcka určená k prevenci kontaktních ekzémů, dermatitid, opruzenin a kontaktních vyrážek.
Může být aplikován na kteroukoli část těla. Krém posiluje oslabenou pokožku po léčbě kortikoidy. DERMAGUARD ochraňuje pokožku při kontaktu s agresivní nebo alergenní látkou, a to po dobu 4 - 6 hodin. Vysoká účinnost je dána mikrofilmem, který vytvoří dlouhodobou dvojitou mezibuněčnou bariéru.
Krém DERMAGUARD je netoxický, neobsahuje lanolin, aloe vera, heřmánek, ani jiné běžné alergeny, kromě parabenů. Je vhodný i pro kojence, mimo plenkovou oblast.
Nemastný
Neparfémovaný
Působí 4-6 hodin
Lehce se vstřebává
Bez lanolinu
DERMAGUARD se z pokožky nesmyje, ale vyprchá během několika hodin vlivem kyselosti potu. Po celou dobu působení krému pokožka dýchá, nezalepují se póry, zůstává pocit vláčnosti nikoli však mastnoty, působí protialergicky.

Dávkování

Pokožku důkladně omyjte mýdlem a teplou vodou, pečlivě osušte a naneste přiměřené množství krému - cca 2ml. Během 2 - 3 minut se vytvoří neviditelná dvojí bariéra, která ochrání pokožku po dobu 4 - 6 hodin v závislosti na agresivitě prostředí. Při častém mytí rukou je třeba Dermaguard použít dříve.

Příznaky

Mytí nádobí, praní, úklid, vaření, příprava jídel, péče o dítě a nemohoucí osoby, práce na zahrádce, v dílně, chovatelství.

Vedlejší příznaky

Neaplikujte na poraněnou nebo narušenou pokožku. Při ekzematických projevech je třeba pokožku nejprve přeléčit.O vhodnosti přípravku se poraďte se svým kožním lékařem.

Fakta

DERMAGUARD vytváří neviditelnou bariéru proti většině pokožku ohrožujících látek.
Působí protialergicky, nezalepí póry pokožky, nechává pokožku dýchat a ponechá na rozdíl od gumových rukavic obratnost a cit v rukou / termín tekuté rukavice /. Při aplikaci nezapomenout na lůžka nehtů a místa pod prsteny.
DERMAGUARD není lék, ochraňuje však citlivou kůži i při častém mytí rukou.
Dermaguard se doporučuje používat všude tam, kde dochází k častému kontaktu pokožky s agresivními či alergenními látkami.
Dermaguard je vhodná prevence omezující vznik kontaktních ekzémů, dermatitid, opruzenin a kontaktních vyrážek. O vhodnosti přípravku se poraďte se svým kožním lékařem.
Dermaguard byl se skvělými výsledky klinicky testován na kožní klinice v Plzni.
Přesvědčivé výsledky byly zejména u dermatitis contacta (kontaktní ekzém), plenkové dermatitis a u atopického ekzému.

Složení

Krém DERMAGUARD je netoxický, neobsahuje lanolin , aloe vera, heřmánek, ani jiné běžné alergeny, kromě parabenů.
Údaje o firmě
Wwww.derma.cz

Příbalový léták