D-Stress—40 tablet

D-Stress je doplněk stravy určený osobám se zvýšeným fyzickým a psychickým zatížením. Obsahuje hořčík, taurin, arginin a vitamíny skupiny B, které pomáhají organismu se rychle adaptovat na stresové situace a snížit jeho následky, jako např. únavu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3760139290303 | Zbozi: 18114247

Popis produktu

D-Stress je doplněk stravy určený osobám se zvýšeným fyzickým a psychickým zatížením. Obsahuje hořčík, taurin, arginin a vitamíny skupiny B, které pomáhají organismu se rychle adaptovat na stresové situace a snížit jeho následky, jako např. únavu.

Účinné látky

Hořčík
Vitaminy skupiny B
Taurin

Užití

D-Stress je doplněk stravy určený osobám se zvýšeným fyzickým a psychickým zatížením. Hořčík, taurin, arginin a vitaminy skupiny B pomáhají organismu vyrovnat se se stresovou situací a snížit jeho následky. Vysoká kvalita látek obsažených v přípravku
D-Stress umožňuje rychlou reakci na stresové situace a přispívá ke snížení únavy.
Délka užívání dle potřeby, v závislosti na trvání stresu a únavy.

Dávkování

Dospělí a mladiství 2 až 4 tablety během jídla. Na doporučení lékaře lze užívat i vyšší dávky.

Fakta

Stres je stav organismu, který je odezvou na značné fyzické nebo psychické zatížení.
Pozitivní zátěž stimuluje v přiměřené míře k vyšším výkonům a je hlavním motivačním prvkem lidského konání. Pokud ale působení stresu trvá příliš dlouho nebo přesáhne určitou mez, může vyvolat řadu onemocnění.V důsledku stresu dochází ve zvýšené míře k vylučování hořčíku a vitamínů B z organismu, čímž se snižuje jeho schopnost se na stres adaptovat.
Hořčík je nezbytný pro tvorbu energie a při adaptaci na stres. Má relaxační účinek a snižuje následnou únavu vyvolanou stresem.
Glycerofosfát hořečnatý je dobře absorbovatelný a nezpůsobuje těžkosti v zařívacím traktu.
Vitamíny skupiny B podporují absorbci hořčíku ve střevě a podílejí se na syntéze antidepresivní látky serotonin GABA.
Taurin má uklidňující vliv na srdce a svaly, zlepšuje využití hořčíku a má antioxidační účinek.
Arginin je aminokyselina, která reguluje kortisol, hormon vyvolávající stres. Kromě toho snižuje absorbci tuků ve střevě.

Poznámka

D-Stress nenahrazuje pestrou stravu.
Skladovat na suchém místě mimo dosah dětí.

Složení

Mikrokrystalická celulóza (objemové činidlo), glycerofosforečnan hořečnatý, L-arginin, taurin, hydroxypropylcelulóza, mastek, mono di-tri glycerid, vit. PP. (nikotinamid), karboxymetylškrob, stearát hořečnatý, oxid křemičitý, vitaminy B1 (tiaminhydrochlorid), B5 (D-pantotenát vápenatý), B6 (pyridoxinhydrochlorid), B2 (riboflavin), B8 (cholin), B9 (kyselina listová), kyselina stearová (nasycená mastná kyselina), barviva - indigokarmin, oxidy železa, titanová běloba.

Příbalový léták