CutisHelp mimi Konopný tělový BALZÁM—200 ml

CutisHelp mimi konopný hypoalergenní balzám pro pravidelné ošetření při citlivé a přecitlivělé pleti novorozenců, kojenců i větších dětí na celém těle i v obličeji. Ideálně zklidňuje, zvláčňuje, hydratuje a regeneruje pokožku .

Cena vč. DPH
289 Kč
Dostupnost
skladem 6 ks

PDK: 8595218200332 | Zbozi: 18112699

Popis produktu

CutisHelp mimi konopný hypoalergenní balzám pro pravidelné ošetření při citlivé a přecitlivělé pleti novorozenců, kojenců i větších dětí na celém těle i v obličeji. Ideálně zklidňuje, zvláčňuje, hydratuje a regeneruje pokožku .

Účinné látky

Kys. Linolenová
Glycerin
Butyrospermum parkii

Užití

CutisHelp mimi konopný tělový balzám je určen pro průběžnou péči při kožních problémech a onemocněních - atopickém ekzému, seboroické dermatitidě a projevech kožní alergie různého druhu. Přípravek napomáhá k výraznému zlepšení celkového stavu kůže a posílení její odolnosti vůči vlivům vnějšího prostředí.

Dávkování

Přípravek protřepat a přiměřené množství celoplošně rozetřít na pokožku nejlépe po koupeli nebo podle potřeby kdykoliv během dne.

Příznaky

  • suchá, citlivá a podrážděná kůže;
  • zarudnutá, zanícená, mokvavá a svědivá pokožka;
  • kožní alergie a dermatitida různého druhu;
  • opruzeniny

Prevence

Proti vzniku nežádoucích infekcí při rozškrábání postižených míst.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Pro mytí při koupeli nebo sprchování je doporučeno používat konopnou mycí emulzi na tělo a vlásky.
Do koupele je možno dětem od narození přidávat bez obav i olejovou přísadu konopnou koupel BALNEA z řady zdravotní kosmetiky CutisHelp, která rychle ulevuje od svědění a vytváří na kůži příjemný film.
V případě kožních problémů je doporučeno: - pro docílení zklidňujícího efektu (při podrážděné kůže, atopickém ekzému, kopřivce nebo alergické reakci) aplikovat na postižená místa následně konopný krém CutisHelp mimi EKZEM, - pro ochranu zadečku v plenkách a při opruzeninách aplikovat konopný krém CutisHelp mimi OPRUDÍK.
Uchovat při teplotě 5-25"C a chránit před slunečním světlem.

Poznámka

Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen technického konopí, glycerin, farmaceutická vazelína, butyrospermum parkii, tokoferol, allantoin, bisabolol.
Bezalergenní parfemace.
Údaje o firmě
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je na základě patentů jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Příbalový léták