CutisHelp mimi EKZÉM Konopný krém—75 ml

Hypoalergenní krém k péči o kojeneckou a dětskou pokožku při ekzému a projevech kožní alergie. Struktura krému je svými vlastnostmi podobná kožnímu mazu a tím nahrazuje funkce narušené přirozené kožní bariéry.

Cena vč. DPH
263 Kč
Dostupnost
skladem 5 ks

PDK: 8595218200301 | Zbozi: 18104317

Popis produktu

Hypoalergenní krém k péči o kojeneckou a dětskou pokožku při ekzému a projevech kožní alergie. Struktura krému je svými vlastnostmi podobná kožnímu mazu a tím nahrazuje funkce narušené přirozené kožní bariéry.

Účinné látky

Kys. Linolenová
Kys. Gama linolénová
Oxid zinečnatý

Užití

CutisHelp mimi EKZÉM konopný krém přináší zlepšení celkového stavu a hydratace kůže, posílení její imunitní odolnosti vůči vlivům alergenů. Přípravek zlepšuje kožní elasticitu a dodává buňkám potřebnou výživu pro zajištění jejich správného vývoje a funkcí.

Dávkování

V tenké vrstvě vetřít do kůže kdykoliv podle potřeby, nejméně však dvakrát denně .

Příznaky

Podrážděná kůže; zarudnutá, zanícená, mokvavá a svědivá pokožka; kožní alergie a dermatitida různého druhu.

Prevence

Proti vzniku akutních stavů zánětu kůže; zabraňuje vzniku nežádoucích infekcí při rozškrábání postižených míst.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Pro komplexní péči je doporučeno aplikovat další přípravky CutisHelp mimi, neboť nedráždí citlivou kůži, podporují její zklidnění a udržování klidového stavu: pro mytí při koupeli nebo u větších dětí při sprchování aplikovat konopnou mycí emulzi na tělo a vlásky a následně do kůže celoplošně vetřít konopný tělový balzám, který ji ideálně zvláčňuje, zklidňuje a regeneruje; do koupele je možno dětem od narození přidávat i olejovou přísadu konopnou koupel
BALNEA z řady zdravotní kosmetiky CutisHelp, která rychle ulevuje od svědění a vytváří na kůži příjemný film.
Uchovat při teplotě 5-25"C a chránit před slunečním světlem.

Poznámka

Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen technického konopí, farmaceutická vazelína, glycerin, oxid zinečnatý, allantoin, bisabolol.
Údaje o firmě
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je na základě patentů jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Příbalový léták