CutisHelp MENTOLEN Konopné mazání—200 ml

Přípravek ve formě lehkého gelu pro zevní aplikaci při bolestech pohybového aparátu s výrazným chladivým efektem. Napomáhá tlumit akutní i chronické bolesti, regenerovat postižené tkáně a zlepšovat jejich prokrvení.

Cena vč. DPH
248 Kč
Dostupnost
skladem 10 ks

PDK: 8595218200486 | Zbozi: 18104226

Popis produktu

Přípravek ve formě lehkého gelu pro zevní aplikaci při bolestech pohybového aparátu s výrazným chladivým efektem. Napomáhá tlumit akutní i chronické bolesti, regenerovat postižené tkáně a zlepšovat jejich prokrvení.

Účinné látky

Kys. Linolenová
Kys. Gama linolénová
Menthol

Užití

Přípravek ve formě lehkého gelu pro zevní aplikaci napomáhá tlumit akutní i chronické bolesti, regenerovat postižené tkáně a zlepšovat jejich prokrvení. Je možno jej používat i k lokálním masážím a k preventivní péči u osob s nadměrnou svalovou a kloubní zátěží.
Přípravek nanášejte krouživými pohyby nebo vhodnou masáží na postižená místa nejméně dvakrát denně, v případě silných akutních obtíží kdykoliv podle potřeby.
Bezprostředně po aplikaci přípravku nastává pocit zmírňování bolestí. Po aplikaci nezanechává mastný film a nešpiní oděv.

Dávkování

Při akutních problémech doporučujeme používat gel nejméně po dobu jednoho týdne (k podstatnému zlepšení dochází už během 2-3 dní), u chronických obtíží je délka aplikace závislá na individuálních pocitech a požadavcích pacienta; pro dosažení kvalitního efektu je třeba přípravek používat pravidelně a delší dobu.

Příznaky

Bolesti zad (vertebrogenní potíže, ischias) a šlach, namožené, natažené a ztuhlé svaly, bolesti kloubů (artróza, artritida), pohmožděniny a hematomy, unavené nohy v důsledku dlouhého stání, přetížené svalstvo po sportovních a náročných pracovních výkonech, tenisový/golfový loket (epikondylitis).

Prevence

Proti vzniku nežádoucích komplikací při postižení pohybového aparátu.

Kontraindikace

nejsou známy

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

U bolestí souvisejících se silnými zánětlivými stavy je třeba MENTOLEN kombinovat s krémem DOLOR-END s výraznými protizánětlivými vlastnostmi. U osob s velmi citlivou pokožkou se může ojediněle objevit mímé zčervenání, které během několika hodin přirozeně odeznívá. Doporučujeme bezprostředně nekombinovat aplikace produktů
CutisHelp s dalším kosmetickým nebo léčebným prostředkem, neboť působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu. Vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže krému mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného konopného oleje. Složení všech produktů CutisHelp odpovídá farmaceutickým zvyklostem; přípravky jsou nezávisle testovány Státním zdravotním ústavem v Praze a neobsahují žádné nepřirozené konzervační látky (např. parabeny).

Poznámka

tTchnologické zpracování semen konopí setého zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích | příměsí a nutnosti jeho | stabilizace © prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen technického konopí Cannabis sativa, extrakt silic máty peprné, kyselina mléčná; bez parfemace.
Údaje o firmě www.paranteral.cz .
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek

Příbalový léták