CutisHelp Konopný šampon Lupénka-Seborea—200 ml

Konopný šampon je vysoce účinný při projevech lupénky a seboroické dermatitidy (mastné lupy) ve vlasové části. Napomáhá zklidnění obtíží a celkovému zlepšení stavu postižené kůže a posiluje její odolnost vůči vlivům vnějšího prostředí.

Cena vč. DPH
409 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8595218200387 | Zbozi: 18104005

Popis produktu

Konopný šampon je vysoce účinný při projevech lupénky a seboroické dermatitidy (mastné lupy) ve vlasové části. Napomáhá zklidnění obtíží a celkovému zlepšení stavu postižené kůže a posiluje její odolnost vůči vlivům vnějšího prostředí.

Účinné látky

Sulfur
Kys. Linolenová
Kys. Gama linolénová

Užití

CutisHelp LUPENKA-SEBOREA konopný šampon je vysoce účinný při projevech lupénky a seboroické dermatitidy (mastné lupy) ve vlasové části. Napomáhá zklidnění obtíží a celkovému zlepšení stavu postižené kůže a posiluje její odolnost vůči vlivům vnějšího prostředí, je účinný proti vzniku akutních stavů zánětů kůže, zabraňuje vzniku nežádoucích infekcí při rozškrábání postižených míst.
Sampon nemá žádná časová ani věková omezení, je možno ji aplikovat dlouhodobě a je vhodná i pro děti, těhotné a kojící ženy. Při projevech lupénky a seboroické dermatitidy i na ostatních částech těla doporučujeme celkovou péči doplnit i dalšími k tomu určenými přípravky CutisHelp z řady zdravotní kosmetika: konopná mast a krém LUPENKA, konopný krém SEBOREA, konopný tělový balzám, konopná koupel BALNEA, konopná mycí emulze FLUID.

Dávkování

Přiměřené množství šamponu jemně vmasírujte do mokrých vlasů, nechte působit 5-10 minut a následně důkladně opláchněte vodou.
V případě silně znečištěných vlasů je nejprve šamponem umyjte klasickým způsobem a poté šampon aplikujte znovu po uvedenou dobu působení. Prvních 14 dní používejte přípravek nejlépe ob den, následně podle potřeby — alespoň však dvakrát týdně. Sampon má vzhledem ke svému charakteru sníženou pěnivost, což ale neovlivňuje kvalitu mycího účinku.

Příznaky

Projevy lupénky ve vlasech a tzv. mastné lupy, způsobené nadměrným mazotokem.

Kontraindikace

Doporučujeme bezprostředně nekombinovat aplikace produktů CutisHelp s dalším kosmetickým nebo léčebným prostředkem, neboť působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy

Fakta

Vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže masti mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného konopného oleje.
Bezalergenní parfemace.

Poznámka

Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen konopí setého (Cannabis sativa), prášková síra, pomocné a mycí složky.
Údaje o firmě
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek .

Příbalový léták