CutisHelp DOLOR-END Konopné mazání—75 ml

Přípravek pro zevní aplikaci při chronickém i akutním zánětlivém a bolestivém postižení pohybového aparátu.

Cena vč. DPH
234 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8595218200349 | Zbozi: 18103891

Popis produktu

Přípravek pro zevní aplikaci při chronickém i akutním zánětlivém a bolestivém postižení pohybového aparátu.

Účinné látky

Kys. Linolenová
Kys. Salicylová
Bylinné extrakty

Užití

Komplex bioaktivních látek proniká skrze kůži přímo na místo postižení, kde aktivně přispívá ke zklidnění zánětu, stimuluje regeneraci tkání a napomáhá k odstranění nebo alespoň částečnému zmírnění bolestí. Krém navozuje bezprostředně po vmasírování příjemný pocit úlevy, je určen nejen pro aktivní nebo rekreační sportovce, ale i pro pacienty s postižením kloubů nebo po operačních zákrocích (na pohybovém ústrojí) v rámci rehabilitační péče.

Dávkování

Nejméně dvakrát denně (v případě akutních stavů až čtyřikrát denně) v silnější vrstvě na postižené místo a postupně vmasírujte; v případě chronického postižení pohybového aparátu (artróza, artritida) je třeba přípravek aplikovat pravidelně, a to nejméně dvakrát denně po dobu minimálně tří týdnů.
Krrém nesmí přijít do styku s porušenou kůží (odřeniny, praskliny, otevřené rány), sliznicí nebo pletí v okolí očí.

Příznaky

Bolesti a otoky kloubů (artróza, artritida - psoriatická artritida), bolesti zad (vertebrogenní potíže, ischias), pohmožděniny, namožené, natažené a ztuhlé svaly (kontraktury), záněty vaziva, svalů a šlach (myositis, tendinitis), tenisový/golfový loket (epikondylitis).

Prevence

Proti vzniku nežádoucích komplikací při postižení pohybového aparátu.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Krém nemá žádná časová ani věková omezení, je možno jej aplikovat dlouhodobě a je vhodný i pro děti, těhotné a kojící ženy. U osob s velmi citlivou pokožkou se může ojediněle objevit mírné zčervenání, které během několika hodin přirozeně odeznívá.
Doporučujeme bezprostředně nekombinovat aplikace produktů CutisHelp s dalším kosmetickým nebo léčebným prostředkem, neboť působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu.
Vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže krému mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného konopného oleje.

Složení

Apyrogenní voda, glycerin, nechemicky extrahovaný olej ze semen technického konopí
Cannabis sativa, extrakt Boswellia serrata, čištěná bílá farmaceutická vazelína, dimetikon, mentol, lecithin, kyselina salicylová, tokoferol; bez parfemace.
Údaje o firmě .
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Poznámka

Technologické zpracování semen konopí setého zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích | příměsí a nutnosti jeho | stabilizace © prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Příbalový léták