Collagen Extract krém na ruce s dávkovačem—250 ml

Collagen Extract krém na ruce s dávkovačem obsahuje účinnou recepturu se zvýšeným podílem ošetřujícího glycerínu pro každodenní péči o suché a popraskané ruce. Aloe udržuje pokožku hydratovanou.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594056781621 | Zbozi: 18112409

Popis produktu

Collagen Extract krém na ruce s dávkovačem obsahuje účinnou recepturu se zvýšeným podílem ošetřujícího glycerinu pro každodenní péči o suché a popraskané ruce. Aloe udržuje pokožku hydratovanou.

Účinné látky

Kolagen
Elastin
Glycerin

Užití

Učinná receptura se zvýšeným podílem ošetřujícího glycerinu pro každodenní péči o suché a popraskané ruce. Aloe udržuje pokožku hydratovanou a vláčnou, aktivně působí na výživu nehtového lůžka. Elastin zvláčňuje pokožku a navrací ji přirozenou pružnost.
Collagen vyživuje nehtové lůžko, snižuje lámavost nehtů a tvorbu záděr. Lehce se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty.
Příjemně voní.

Dávkování

Dávkovací pumpa odměří optimální množství krému. Používejte dle potřeby.

Příznaky

Vhodné pro suché a popraskáné ruce, lámavé nehty. Nepříznivé vlivy prostředí, používání detergentu atd.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Kolagen se vyskytuje ve všech orgánech, kde slouží jako substance spojující buňky.
Kolagenová vlákna jsou zabudována do stavebních prvků orgánů, kde představují komplikované struktury membrán jako jsou pobřišnice, pohrudnice, osrdečník, a také orgánů jako jsou: srdce, ledviny, plíce, játra, cévy, kosti, zrakový orgán a samozřejmě pokožka. Kolagen je v organismu nejdůležitější bílkovinou, protože představuje 30 % celkového množství lidských bílkovin a 70 % množství kožních bílkovin. Po pětadvacítce organismus ztrácí schopnost obnovovat přírodní kolagen. Objevují se vrásky, celulitida, suchá kůže, nehty a vlasy ztrácejí lesk, začíná neodvratný proces stárnutí. Je však možné jej zpomalit, zabrzdit a dokonce i odvrátit!
Údaje o firmě
Vivaco s.r.o. je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá vývojem, výrobou a prodejem kosmetických produktů. Výrobky obchodních značek jako Herb
Extract, Orsay, Olivia, Sun Vital nebo Panthenol jsou na českém trhu více než 15 let a jsou mezi zákazníky velmi oblíbené. V posledních letech se společnost orientuje v souladu se zdravým životním stylem na vysoce kvalitní produkty na přírodní bázi. Ve spolupráci s farmaceutickými společnostmi jsme jako poslední novinku připravili přírodní vitamínové preparáty, které vhodně doplňují a podporují účinky našich kosmetických výrobků. Naše zkušenosti a know-how využívá rovněž řada dalších společností pro které vyvíjíme a vyrábíme vlastní privátní kolekce. Spokojenost zákazníku s produkty si potom každodenně © ověřujeme v našich specializovaných firemních prodejnách nebo prostřednictvím diskuse se členy VIVA klubu ma našich webových stránkách
Www.vivaco.cz.

Příbalový léták