Chilly intima Fresh čirý gel—200 ml

Gel pro ženy, s pH 5, pro intimní hygienu. Udržuje a obnovuje normální vaginální prostředí. Díky přídavku mentolu dodává pocit svěžesti.

Cena vč. DPH
95 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8002410031805 | Zbozi: 18102524

Popis produktu

Gel pro ženy, s pH 5, pro intimní hygienu. Udržuje a obnovuje normální vaginální prostředí. Díky přídavku mentolu dodává pocit svěžesti.

Účinné látky

Triclosan

Užití

Chilly intima každodenní ochrana a svěžest pro každou ženu. Chilly intima Fresh je čirý gel určený pro intimní hygienu, který díky obsahu přírodního mentholu - esenciálního oleje extrahovaného z listů a pupenů máty - zanechává příjemný a dlouhotrvající pocit svěžesti. Je řešením intimních problémů pro aktivní ženy a dívky. Chilly intima Fresh je ideální pro ženy, které se chtějí cítit dokonale vždy, když provádějí svou každodenní intimní hygienu. Chilly intima Fresh lze používat i v průběhu menstruace nebo při sportování, kdy se zvyšuje pocení a kdy tím více vyniknou jeho osvěžující a deodorizační účinky.

Fakta

Nová Chilly intima je čirý gel, určený speciálně pro každodenní intimní hygienu žen.
Chilly intima splňuje všechny zásady správné intimní hygieny: - má hladinu pH 5, jež udržuje a obnovuje normální vaginální prostředí, které slouží jako přirozená bariéra proti infekcím; - obsahuje kyselinu mléčnou, která podporuje zdravou bakteriální flóru; - obsahuje látku triclosan (Irgasan), která má bakteriostatické účinky. Chilly intima vytváří ochranný film, který nepropouští © abnormální mikroorganismy, zabraňuje růstu nežádoucích bakterií a pomáhá předcházet kvasinkovým infekcím. Chilly intima pomáhá předcházet dráždění a zarudlosti pokožky. Chilly intima byla klinicky testována a výsledky prokázaly, že nezpůsobuje dráždění dokonce ani u pacientek s jemnou a citlivou pokožkou. Chilly intima je bezpečná, jemná a účinná.

Příbalový léták