Chilly Intima Antibacterial Gel —Pro každodenní intimní hygienu, 200 ml

Gel pro ženy, s pH 5, pro intimní hygienu. Udržuje a obnovuje normální vaginální prostředí. Díky přídavku mentolu dodává pocit svěžesti.

Cena vč. DPH
109 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8002410032079 | Zbozi: 18103268

Popis produktu

Gel pro ženy, s pH 5, pro intimní hygienu. Udržuje a obnovuje normální vaginální prostředí. Díky přídavku mentolu dodává pocit svěžesti.

Účinné látky

Triclosan
Tymián
Salvěj

Užití

Gel na intinmí hygienu pro ženy - vhodný pro těhotné ženy, při menstuaci, při zvýšeném riziku bakteriální infekce.

Dávkování

Dle potřeby.

Prevence

Použití při zvýšeném riziku bakteriální infekce (v tělocvičnách, na plovárnách, cestování).

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Správná každodenní hygiena je základem dobrého zdraví. Platí to i o intimních místech na těle - vnějších genitáliích, které jsou nezbytné pro zachování dobrého reprodukčního zdraví každé ženy.
Chilly intima je čirý gel, určený speciálně pro každodenní intimní hygienu žen. Chilly intima splňuje všechny zásady správné intimní hygieny: - má hladinu pH 5, jež udržuje a obnovuje normální vaginální prostředí, které slouží jako přirozená bariéra proti infekcím; - obsahuje kyselinu mléčnou, která podporuje zdravou bakteriální flóru; - obsahuje látku triclosan (Irgasan), která má bakteriostatické účinky. Chilly intima vytváří ochranný film, který nepropouští abnormální mikroorganismy, zabraňuje růstu nežádoucích bakterií a pomáhá předcházet kvasinkovým infekcím. Chilly intima pomáhá předcházet dráždění a zarudlosti pokožky. Chilly intima byla klinicky testována a výsledky prokázaly, že nezpůsobuje dráždění dokonce ani u pacientek s jemnou a citlivou pokožkou. Chilly intima je bezpečná, jemná a účinná.

Poznámka

Chilly intima Antibactzerial poskytuje účinnou přirozenou ochranu díky složení obohacenému o extrakty z tymiánu a šalvěje. Dále obsahuje kyselinu mléčnou a antibakteriální látku triclosan.

Příbalový léták