Cannaderm Capillus Seborea DUO-pack šampon+sérum—150 ml + 40 ml

Jedná se o výhodné dvojbalení, které maximálně efektivně bojuje s projevy seborey. Obsahuje Capillus šampon seborea 150ml a Capillus vlasové sérum seborea 40ml, které při kombinovaném používání efektivně potlačují projevy seborey.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3786309 | Zbozi: 18132751

Popis produktu

Jedná se o výhodné dvojbalení, které maximálně efektivně bojuje s projevy seborey.
Obsahuje Capillus šampon seborea 150ml a Capillus vlasové sérum seborea 40ml, které při kombinovaném používání efektivně potlačují projevy seborey.

Účinné látky

Konopný olej
Grepová semínka
Sůl z Mrtvého moře

Užití

Účinné výtažky rychle působí při vzniku seboreické dermatitidy, napomáhá k omezení tvorby kvasinek a upravení mazotoku, příznivě působí na zmírnění tvorby lupů, svědění i podráždění skalpu.
Sampon jemně a šetrně myje pokožku hlavy i vlasy bez podráždění, vlasy jsou po umytí čisté, lesklé a dobře ošetřené.
Sérum obsahuje účinné výtažky a snížené pH působí jemně chladivým efektem, osvěžují pokožku a rychle zklidňují podráždění i svědění. Jemná masáž skalpu prohlubuje účinky séra, zlepšuje mikrocirkulaci krve a pronikání účinných látek do pokožky. Díky tomu při opakovaném používání působí pozitivně při výskytu lupů a šupin v kštici i nadměrné tvorbě mazu, pokožka hlavy je zklidněná. Napomáhá také k lepšímu stavu a vzhledu vlasů.

Dávkování

Sampon naneste na mokré vlasy a jemně napěňte zejména na pokožce hlavy a po délce vlasů. Nechte alespoň 3-5 minut působit a pak důkladně opláchněte vodou.
Vlasové sérum před upotřebením protřepejte. Aplikace dostatečného množství 2 - 3x týdně. Obsah pozvolna jemně vmasírujte do pokožky hlavy. Postupně naneste sérum na celou pokožku hlavy i podél vlasové linie. Neoplachujte! Aplikujte buď do umytých, ručníkem prosušených vlasů nebo mezi mytími pro osvěžení a zklidnění vlasové pokožky s projevy seborey. Vlasy dále upravte obvyklým způsobem.
Případný sediment na dně lahvičky není na závadu.
Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku.
Údaje o firmě www.cannaderm.cz

Příbalový léták