Čaj z hlohu—20 x 1,5 g

Humánní léčivý přípravek

Tradiční rostlinný léčivý přípravek vhodný k podpůrné léčbě lehčích forem zvýšeného krevního tlaku, zlepšení průtoku krve v srdci, k podpoře srdeční činnosti. Při užívání doporučujeme konzultaci s lékařem.Přípravek je určen pouze pro dospělé. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2038462 | Zbozi: 18107083

Popis produktu

Tradiční rostlinný léčivý přípravek vhodný k podpůrné léčbě lehčích forem zvýšeného krevního tlaku, zlepšení průtoku krve v srdci, k podpoře srdeční činnosti. Při užívání doporučujeme konzultaci s lékařem. Přípravek je určen pouze pro dospělé. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

1 nálevový sáček se přelije 0,25 | vroucí vody a nechá se 10 min vyluhovat.

Dávkování

Čaj se pije teplý 3x denně. Připravuje se vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.

Kontraindikace

Neužívejte při přecitlivělosti na léčivou látku.

Vedlejší příznaky

Nejsou dosud známé. Při výskytu jakýchkoli neobvyklých reakcí přestaňte přípravek užívat a poraďte se s lékařem.

Fakta

www.megafyt-pharma.cz

Poznámka

Pokud příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají déle než 6 týdnů, nebo se objeví nežádoucí účinky, nebo jiné neobvyklé reakce, vyhledejte lékaře.
Vzhledem k nedostatku údajů se nedoporučuje užití v těhotenství a v období kojení.
Objeví-li se dušnost, bolest v srdeční krajině, bolesti vyzařující do oblasti krku, paží, nadbřišku nebo horní části břicha a otoky nohou, je nutno vyhledat lékaře ihned.

Složení

Crataegi folium cum flore 1,5 g v 1 nálevovém sáčku.
Údaje o firmě
Jsme součástí mezinárodní skupiny Europlant Group, jejímž hlavním zaměřením je výroba bylinných čajů, bylinných preparátů a fytofarmak a. jejich prodej do farmaceutických distribučních sítí.
Megafyt Pharma s.r.o výrobce fytofarmak
V roce 1990 byla založena ve Vraném nad Vltavou společnost MEGAFYT, která byla v roce 1992 transformována do společnosti s ručením omezeným - Megafyt-R spol. s r.o.
Později došlo prostřednictvím jednoho z největších světových zpracovatelů léčivých rostlin, společnosti MARTIN BAUER GmbH, SRN, a company of The Naturenetwork ke vstupu zahraničního kapitálu. 4. ledna 2012 došlo k přejmenování názvu naší společnosti na Megafyt Pharma s.r.o.
Dodatkem "Pharma" chceme zvýraznit naši příslušnost k farmaceutickému trhu, protože jako jeden z mála výrobců čajů v České Republice disponujeme certifikátem SVP (GMP) a část sortimentu čajů máme registrovaný jako léčiva.
Firma Megafyt Pharma s.r.o. se řadí mezi největší zpracovatele léčivých rostlin v České republice a úspešně spolupracuje s mnoha zahraničními partnery. Megafyt Pharma s.r.o. jako jeden z mála výrobců bylinných čajů a bylinných přípravků v České republice má velkou část svých produktů registrovánu jako léčiva. Pro dosažení této registrace musí veškerá výrobní činnost odpovídat požadavkům správné výrobní praxe. Suroviny i výrobky jsou pod neustálou kontrolou interní laboratoře i pod kontrolou příslušných státních orgánů. Stejné nároky jsou ve společnosti Megafyt Pharma s.r.o. uplatňovány i pro produkty řazené do kategorie potravin. Sortiment firmy představuje dnes téměř; 100 druhů produktů;, které jsou vyráběny podle schválených a osvědčených receptur. Jsou to především léčivé čaje a čajové směsi, ovocné čaje a další bylinné přípravky.
Europlant s.r.o. distributor fytofarmak
Obchodní firma Europlant s.r.o. byla založena v roce 1997 společne s firmou Europlant
Pflanzenvertriebs GmbH, SRN. Europlant s.r.o. - distributor léčiv, zajišťuje prodej a marketing kompletního sortimentu léčivých čajů, čajových směsí a dalších produktů pod značkou Megafyt na českém a slovenském farmaceutickém trhu. V portfoliu jsou jak výrobky firmy Megafyt Pharma s.r.o., tak i další fytofarmaka a bylinné přípravky sesterských evropských závodů.
Megafyt Pharma obchodní značka
Megafyt je obchodní značka vysoce kvalitních bylinných čajů, přípravků a dalších produktů určených výhradně pro lékárny. Pod touto značkou jsou distribuovány jak produkty výrobní firmy Megafyt Pharma spol. s r.o, tak i výrobky dalších sesterských evropských firem.
Jedná o produkty vysoké farmaceutické kvality, jejichž základem jsou pečlivě vybírané přírodní suroviny. Velká část z nich je registrovaným léčivem, další jsou opatřeny atestem Hlavního hygienika. Na konečný výrobek i samotnou výrobu a skladování takto registrovaných výrobků jsou kladeny ty nejvyšší nároky. Celý proces od vstupu surovin až po prodej v lékárně je průběžně kontrolován pracovníky interních laboratoří, ale i pověřených státních orgánů odpovedných za dodržování standardu farmaceutické výroby a distribuce.

Příbalový léták