Brigit - tyčinka s kokosovou příchutí—90 g

Tyčinka s kokosovou příchutí v tmavé polevě. Potravina bez lepku. Výrobek je vhodný pro osoby trpící celiakií (bezlepková dieta), obsah lepku menší než 20 mg/kg.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2987189 | Zbozi: 18110312

Popis produktu

Tyčinka s kokosovou příchutí v tmavé polevě. Potravina bez lepku. Výrobek je vhodný pro osoby trpící celiakií (bezlepková dieta), obsah lepku menší než 20 mg/kg.

Užití

Sortiment určen k běžné konzumaci. Jedná se o potravinářský výrobek - Tyčinka s kokosovou příchutí v tmavé polevě. Tyčinka obdélníkového tvaru, máčená. Výrobek obsahuje alergeny: mléko, sóju. Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.
Výrobek je vhodný pro osoby trpící celiakií.
Výrobek je řazen do potravin mikrobiologicky nerizikových.

Dávkování

Příznaky

Výrobek vhodný pro osoby trpící celiakií (bezlepková dieta).

Kontraindikace

Výrobek obsahuje alergeny: mléko, sóju. Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů. Není vhodný pro osoby s alergickou reakcí na sóju a mléko.

Fakta

Výrobek je v souladu s platnou legislativou České republiky a EU. Vhodný pro osoby trpící celiakií (bezlepková dieta).

Poznámka

Potravina bez lepku. Vhodná pro osoby trpící celiakii (bezlepková dieta).
Průměrné výživové údaje ve 100g výrobku: Energetická hodnota 1900 kJ/455 kcal; Tuky 23,4 g; z toho nasycené mastné kyseliny 14,1 g; Sacharidy 48,3 g; z toho cukry 40,5 g;
Vláknina 7,21 g; Bílkoviny 9,5 g; Sůl 0,07 g

Složení

Cukr, sójová krupice 21,7 %, tmavá poleva 13 % [cukr, plně ztužený palmojádrový tuk, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 16%, emulgátor: sójový lecitin, vanilkový extrakt], glukózový sirup, palmový olej, palmový tuk, fondán (cukr, glukózový sirup, pitná voda), sušené plnotučné mléko, strouhaný kokos 3,4 %, rumové aroma, zvlhčující látka: glycerol, stabilizátor: invertáza, kokosové aroma.
Obsahuje: mléko, sóju. Výrobek může obsahovat arašídy a skořápkové plody.
Údaje o firmě . .
ČOKO KLASIK družstvo, Náměstí 17. listopadu 2061, 560 02 Česká Třebová, Česká republika

Příbalový léták