BODE Sterillium dezinfekce rukou—5000 ml

Alkoholový dezinfekční prostředek Sterillium na ruce s obsahem komponentů pečujících o pokožku a vynikajícím remanentním účinkem.

Cena vč. DPH
2 248 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 4031678004928 | Zbozi: 18113423

Popis produktu

Alkoholový dezinfekční prostředek Sterillium na ruce s obsahem komponentů pečujících o pokožku a vynikajícím remanentním účinkem.

Užití

Alkoholový dezinfekční prostředek na ruce s obsahem komponentů pečujících o pokožku. - Široké spektrum účinnosti, - vynikající remanentní účinek, - chirurgická dezinfekce za 3 minuty, - výjimečně dobrá snášenlivost s pokožkou, - antiperspirantní účinek.
Pro hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou. Nespornou výhodou je možnost aplikace prakticky kdekoli bez použití vody. - Na nemocničních odděleních, u lůžka pacientů, vedle dveří, na toaletách, - na převazových vozících, v pokojích lékařů a zdravotnického personálu, - ve zvláště exponovaných oblastech (operační sály, JIP, infekční oddělení, vozy záchranné služby), - v laboratořích, ordinacích, v provozu zdravotnických zařízení a úklidové službě, - při domácím ošetřování kojenců, starých lidí a doma prováděné dialýze, - při výrobě v potravinářském, kosmetickém a farmaceutickém průmyslu.

Dávkování

Vtírejte 3ml po dobu 30-ti vteřin do suchých rukou. Po celou dobu aplikace je nutné ruce udržovat vlhké. K profylaxi TBC použijte 2x.

Kontraindikace

Skladujte v originálním a těsně uzavřeném balení.
Chraňte před přímým slunečním světlem a před působením tepla (horka).
Neskladujte společně s potravinami, nápoji a krmivy.
Uchovávejte mimo dosah dětí.
Uchovávejte obal těsně uzavřený.
Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení — Zákaz kouření.

Složení

100 g roztoku obsahuje:
Učinné látky: 2-propanol 45 g, 1-propanol 30 g, mecetronium etylsulfát (INN) 0,2 g.
Pomocné látky: myristylalkohol, glycerol, barvivo E 131, vonné přísady.

Příbalový léták