Bioderma Sensibio Riche krém

Bioderma Sensibio Riche okamžitě zklidňuje pocity pálení, pnutí a začervenání a poskytuje pleti bezprostřední úlevu. Bioderma Sensibio Riche hydratuje, intenzivně vyživuje a obnovuje bariéru kůže, čímž zabraňuje průniku dráždivých látek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3401346673274 | Zbozi: 18104010

Popis produktu

Bioderma Sensibio Riche okamžitě zklidňuje pocity pálení, pnutí a začervenání a poskytuje pleti bezprostřední úlevu. Bioderma Sensibio Riche hydratuje, intenzivně vyživuje a obnovuje bariéru kůže, čímž zabraňuje průniku dráždivých látek.

Užití

Redukuje zarudnutí kůže, tlumí zánětlivou reakci kůže a její reaktivní symptomy, normalizuje a obnovuje přirozenou kožní bariéru a zamezuje množení kvasinek
Pityrosporum ovale. Neobsahuje konzervační látky - parabeny. Neobsahuje parfém a má vysoký stupeň tolerance pro citlivou kůži.
Nadměrně citlivá kůže je křehká, často podrážděná a zvýšeně reaguje na zevní vlivy.
Nadměrně citlivá kůže (jak léčená tak neléčená) potřebuje specifickou hygienu a přípravky následné dermatologické péče, které by zvýšily toleranci kůže, působily proti její suchosti a překonaly případné zánětlivé stádium. Pro tyto potřeby byl vyvinut program
Sensibio. Přípravky programu Sensibio slouží jako doplněk dermatologické léčby s cílem podpory cílené dermatologické léčby nebo k samostatnému ošetřování citlivé a reaktivní kůže. Pokud jsou například na předpis dermatologa používány léčiva obsahující kortikosteroidy, přípravky programu Sensibio usnadňují jejich vysazení. Přípravky programu Sensibio napomáhají také zlepšit stav kůže po fyzikální léčbě (např. po laserovém ošetření) nebo chemickém peelingu.

Dávkování

Aplikovat 1-2 krát denně na očištěnou a suchou kůži.

Fakta

KOSMETICKÉ VÝROBKY DOPORUČOVANÉ DERMATOLOGY
Klinické testy provedené v nemocniční praxi na citlivé nebo nemocné kůži, podporují volbu přípravků Bioderma.
Výsledky alergologických testů s účinnými látkami, konzervačními látkami, parfémy a s konečnými výrobky, provedené u pacientů s ekzémem, jsou předpokladem pro používání bez vysazení a umožňují dodržení ošetření.
Ať už koncepční (patent Nodé - nedetergence), galenická (patent Hydrabis - třífázová emulze s tekutými krystaly) nebo technologická (patent - metoda in vitro k určení fotoprotekčních koeficientů), jsou důkazem technologického pokroku.
Programy pro hygienu a pro ošetřování komplexně zajišťují potřeby pacienta.
Tuby, lahvičky a recyklované obaly, vyznačení expirační doby a přijatelné ceny výrobků, respektují přírodu i spotřebitele. Důraz je kladen především na obsah nežli na obal.
Dermatologická kvalita za dostupnou cenu.

Poznámka

Dermatologové konstatují rostoucí počet osob, kteří si stěžují na nadměrně citlivou kůži.
Odhaduje se, že v Evropě má problémy s citlivou kůží až 20% populace. Přesto je definice pojmu „citlivá kůže“ velmi obtížná. Obecně lze říci, že tento termín znamená zvýšenou vnímavost (přecitlivělost) a nepřiměřenou reakci kůže na vnitřní, ale především zevní vlivy. Tato reaktivita se pak projevuje méně či více závažnými subjektivními nebo objektivními změnami na kůži. Mezi subjektivní (osobní, obtížně měřitelné) symptomy patří občasný výskyt suchosti (šupinatění a olupování pokožky), svědění, pálení a zvýšené napětí kůže. Objektivními (viditelnými) projevy jsou např. zčervenání, otok nebo puchýřky. Citlivá kůže je křehká, reaktivní, nadměrně dráždivá a netolerantní. Osoby s citlivou kůží mohou nepřiměřeně reagovat na vnitřní (endogenní) vlivy jako jsou některé interní, endokrinní a infekční choroby, hormonální výkyvy, emoce (psychogenní příčiny), stres apod., ale častější příčinou jsou rozmanité zevní (exogenní) vlivy. Citlivá kůže nepřiměřeně reaguje na prostředí (chlad, teplo, vítr, kouř - cigarety, slunce), na oblečení (látky ze syntetických tkanin, s jemnými chloupky apod.) a na různé chemické látky zevního prostředí. Nejčastějšími příčinami podráždění citlivé kůže bývají hygienické a kosmetické produkty, léky, agresivní látky, organické syntetické látky, plastické hmoty a sloučeniny některých kovů. Lidé s citlivou pletí často nevyhledají pomoc dermatologa protože nepovažují reakci své kůže za dostatečně závažnou a tento stav trpělivě snášejí. Nadměrně citlivá kůže (jak léčená, tak neléčená) potřebuje specifickou hygienu a přípravky následné dermatologické péče, které by zvýšily toleranci kůže, působily proti její suchosti a překonaly případné zánětlivé stádium. Pro tyto potřeby byl vyvinut program
Sensibio. Přípravky programu Sensibio slouží jako doplněk dermatologické léčby s cílem podpory cílené dermatologické léčby nebo k samostatnému ošetřování citlivé a nadměrně reaktivní kůže. Pokud jsou například na předpis dermatologa používány léčiva obsahující kortikosteroidy, přípravky programu Sensibio usnadňují jejich vysazení.
Přípravky programu Sensibio napomáhají také zlepšit stav kůže po fyzikální léčbě (např. po laserovém ošetření) nebo chemickém peelingu.
Údaje o firmě www.bioderma-cz.com

Příbalový léták