BIODERMA Photoderm MAX Krém neutrální SPF 50+—40 ml

BIODERMA Photoderm MAX Ultra-Fluid tónovaný SPF50+ je MAXimální sluneční ochrana tváře určená: - na pokožku netolerující sluneční záření - na velmi světlou pokožku - na pokožku vystavenou intenzivnímu slunečnímu záření.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3401573670572 | Zbozi: 18128558

Popis produktu

BIODERMA Photoderm MAX Ultra-Fluid tónovaný SPF50+ je MAXimální sluneční ochrana tváře určená: - na pokožku netolerující sluneční záření - na velmi světlou pokožku - na pokožku vystavenou intenzivnímu slunečnímu záření.

Užití

Extrémní sluneční ochrana pro osoby s fotodermatózami (např. polymorfní světelná erupce, benigní letní světelná erupce), pro osoby s dermatózami provokovanými nebo zhoršovanými slunečním zářením (opar, akné, rosacea, vitiligo, erytematodes aj.), pro osoby s fotosenzitivitou (např. vyvolanou léky, po PUVA terapii, po laserovém ošetření), pro osoby s poruchami pigmentace (tmavé pigmentové skvrny, vitiligo), pro osoby s rizikem pigmentace (čerstvé jizvy, popáleniny, chemický peeling, laserové ošetření, těhotenství, užívání hormonální antikoncepce, substituční hormonální léčba v klimakteriu aj.), pro osoby s fototypem 1 a osoby vystavené silnému slunečnímu záření (ve vysokých horách, u moře, v tropech), k prevenci stárnutí kůže vlivem slunečního záření, oblastí, které jsou nadměrně vystaveny slunečnímu záření (nos, tváře, ušní boltce, ramena, hřbety rukou, nárty aj.).

Dávkování

Aplikovat rovnoměrně na kůži 5-10 minut před pobytem na slunci. Aplikaci opakovat pravidelně po 2-3 hodinách nebo v případě setření.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Anti-UVB a anti-UVA, faktor sluneční ochrany SPF 50+. Obsahuje nový typ sluneční ochrany: mikronizovanou nerozpustnou organickou sloučeninu Tinosorb MR. Učinek
Tinosorbu MR je díky nízké hustotě částic a jejich rovnoměrnému rozložení srovnáván s účinkem minerálních filtrů. Neproniká do kůže, je fotostabilní a vysoce účinný.
Nevyvolává fotoalergickou nebo fototoxickou reakci kůže. Je výborně snášen. Chrání buňky kůže před poškozením, snižuje riziko rakoviny. Photoderm MAX krém, fluid a mléko nezanechávají po nanesení na kůži žádné zabarvení. Photoderm MAX zabarvený krém dodává kůži přirozený opálený tón. Přípravky se vyznačují výbornou snášenlivostí, nejsou komedogenní a neobsahují parfém.

Poznámka

Klinické testy provedené v nemocniční praxi na citlivé nebo nemocné kůži, podporují volbu přípravků Bioderma.
Výsledky alergologických testů s účinnými látkami, konzervačními látkami, parfémy a s konečnými výrobky, provedené u pacientů s ekzémem, jsou předpokladem pro používání bez vysazení a umožňují dodržení ošetření.
Ať už koncepční (patent Nodé - nedetergence), galenická (patent Hydrabis - třífázová emulze s tekutými krystaly) nebo technologická (patent - metoda in vitro k určení fotoprotekčních koeficientů), jsou důkazem technologického pokroku.
Programy pro hygienu a pro ošetřování komplexně zajišťují potřeby pacienta.
Tuby, lahvičky a recyklované obaly, vyznačení expirační doby a přijatelné ceny výrobků, respektují přírodu i spotřebitele. Důraz je kladen především na obsah nežli na obal.
Dermatologická kvalita za dostupnou cenu.
Údaje o firmě www.bioderma-cz.com

Příbalový léták