Bílinská kyselka—1 litr

Přírodní, velmi silně mineralizovaná uhličitá minerální voda se zvýšeným obsahem fluoridů a lithia z přírodního léčivého zdroje.

Cena vč. DPH
22 Kč
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594730111317 | Zbozi: 18103681

Popis produktu

Přírodní, velmi silně mineralizovaná uhličitá minerální voda se zvýšeným obsahem fluoridů a lithia z přírodního léčivého zdroje.

Užití

K podpoře léčby při onemocnění dýchacích orgánů, při chorobách žaludku (překyselení, pálení žáhy, tvoření vředů, katar) a vleklých zánětech slinivky břišní, nemocích ledvin a močového měchýře (některé záněty, prevence tvoření kaménků), při onemocnění jater a žlučníku, dně a dnových kaméncích.

Dávkování

Doporučené dávkování: 300 - 350 ml kyselky na lačno, půl hodiny před jídlem. Dávkování 2x denně.

Fakta

Léčivé minerální vody jsou velkým darem přírody - spojením a kombinací různých solí ve vodách obsažených, účinně působí v řadě případů, kdy by se jednotlivé složky jinak neosvědčily. Bílinská kyselka jako minerální voda zcela zvláštních vlastností, se značným obsahem kysličníku uhličitého je svými léčebnými účinky, lahodnou chutí a trvanlivostí vhodná k domácí léčbě pitím. Minerální voda Bílinská kyselka pramení v
Českém středohoří,u města Bíliny a čerpá se z hloubky 190,8m. Právě vzhledem k hlubinnému a technicky dokonalému jímání je zcela sterilní, všech zárodků prostou vodou , plněnou do obalů v ryze přírodním stavu.

Poznámka

Přírodní, silně mineralizovaná kyselka s příznivými léčebnými účinky je v Evropě i zámoří oblíbená více než 3 století. Už v 16.století se plnila tato minerální voda do hliněných džbánků, které se zalévaly voskem a expedovaly zákazníkům do dalekého okolí.
Údaje o firmě
Wwww.bilinska.cz

Příbalový léták