Batole dětský krém proti chladu—75 ml

Krém vytváří na citlivé dětské pokožce ochranný film, který napomáhá její ochraně před mrazem a větrem. Obsahuje olivový a jojobový olej, allantoin a bambucké máslo s výraznými regeneračními účinky. Vitamin E omezuje účinek volných radikálů.

Cena vč. DPH
45 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594001777815 | Zbozi: 18111840

Popis produktu

Krém vytváří na citlivé dětské pokožce ochranný film, který napomáhá její ochraně před mrazem a větrem. Obsahuje olivový a jojobový olej, allantoin a bambucké máslo s výraznými regeneračními účinky. Vitamin E omezuje účinek volných radikálů.

Účinné látky

Shea Butter
Hydrogenated Olive Oil
Olive Oil Unsaponifiables

Užití

Batole dětský krém je prevencí proti chladu a větru. Má regenerační účinek a omezuje účinek volných radikálů. Krém se velmi dobře roztírá a vstřebává.

Dávkování

Naneste v jemné vrstvě na očištěnou pokožku a jemně rozetřete.

Poznámka

Francovka ALPA patří do povědomí spotřebitelů již od roku 1913, kdy byla ochranná známka ALPA zaregistrována. Stejné obchodní jméno má od této doby i její výrobce. Od roku 1948 je vyráběna ve Velkém Meziříčí. Francovka ALPA se vyrábí více méně beze změn dodnes. Je dodávána v typické lahvičce s etiketou v modré firemní barvě.
Dominuje blankytná modř s kontrastním bílým písmem a logem firmy tvořící písmeno A se žlutou hvězdou. Recepturu vytvořil brněnský přírodovědec Gregor Mendel. Francovka
ALPA je alkoholický roztok rostlinných éterických olejů a mentolu v optimální kombinaci.
Slouží jako základní léčivý a utišující prostředek s mnohostranným použitím. Obdobné účinky mají později vyvinuté francovky LESANA a SOSNA, obsahující výtažky z jehličí.
Závod Alpa byl v roce 1994 privatizován. Jediným společníkem je švýcarská firma IG
Pharma Holding AG, která založila Společnost s ručením omezeným, obchodním jménem
ALPA, s.r.o., jednatelem je Ing. Václav Novotný. Firma Alpa s.r.o. dnes vyrábí více než 140 druhů kosmetických výrobků. Dominantní postavení na českém trhu má ve výrobě francovek a zásypů pro děti. S využitím nejnovějších poznatků byla ve firmě vyvinuta a je na trh dodávána řada dalších kvalitních a cenově dostupných kosmetických přípravků: vody po holení, pleťové vody, kolínské vody, vlasové vody, laky na vlasy, vlasové šampony, zubní pasty, ústní vody, repelenty, dětské a masážní krémy, opalovací krémy, pleťové pudry a jiné. Veliký úspěch na trhu mají bylinné masážní přípravky ve formě gelů a emulzí. Bylinné extrakty mají regenerační účinky a snižují svalovou únavu.
Přináší pocit úlevy i při bolestech hlavy. Výroba probíhá v moderním provozu za neustálé vstupní, mezioperační a výstupní kontroly. Zárukou nejlepší kvality je stabilní kádr pracovníků a špičkové vybavení laboratoře. Pravidelné meziroční zvyšování obratu prodeje je nejlepším vysvědčením pro hodnocení firmy v mimořádně silné konkurenci výrobců kosmetiky.
Údaje o firmě www.alpa.cz

Příbalový léták