Barny´s MSM Sioux—600 g

Tradiční severoamerická receptura pro klouby a celý pohybový aparát. Obsahuje vitamin C ve formě NUTRA-C , který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro dobrou funkci chrupavek a kostí.

Cena vč. DPH
752 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3413300 | Zbozi: 18121972

Popis produktu

Tradiční severoamerická receptura pro klouby a celý pohybový aparát. Obsahuje vitamin
C ve formě NUTRA-C , který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro dobrou funkci chrupavek a kostí.

Užití

Můžete se na nás spolehnout. Známe jen jeden standard kvality — ten nejvyšší.
Rychlý a efektivní už po několika dnech.
Výhodné balení na 6 měsíců = měsíční dávka za 120 Kč!
Tradiční osvědčená receptura pro klouby a celý pohybový aparát s unikátním vitaminem
C ve formě NUTRA-C. Vhodný pro všechny generace, velmi účinný i u seniorů ve vysokém věku.
Výhodami produktu jsou vysoká a okamžitá účinnost, komfort užívání (ve vodě zcela rozpustný bílý bioaktivní prášek) a nízké náklady.
Barny's SIOUX obsahuje ultra čistou podobu látky MSM Lignisul (organická sloučenina síry). Dále patentované složky COLLYSS a CARTIDYSS s obsahem kolagenů I. a II. typu a vitamínem C ve formě NUTRA-C .

Dávkování

Užívejte 1 odměrku doplňku stravy Barnys Sioux MSM denně rozpuštěnou v min. 250 ml vody, nejlépe ráno během snídaně. Celkovou denní dávku lze též rozdělit na 2 dávky a užívat ráno a večer před jídlem nebo po jídle.
Náš tip: Přidejte do sklenice šťávu vymačkanou z půlky citronu nebo jinou šťávu pro dochucení nápoje.

Fakta

Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25"C. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Před použitím dózu dobře protřepejte, uchovávejte dobře uzavřené.

Složení

MSM Lignisul (methylsulfonylmethan — organická sloučenina síry, protispékavá látka: oxid křemičitý) vitamin C NUTRA-C (L-askorban vápenatý, L-askorban hořečnatý, L-threonát vápenatý, 25 % RHP) 20,16 mg, hydrolyzovaný kolagen typ I COLLYSS 90% (kolagenní proteiny z ryb), kolagen typ II CARTIDYSS 62% (kolagenní proteiny z ryb — rejnoků).
Údaje o firmě
Biopol GN s.r.o., Thámova 402/4, Praha 8 - Karlín, 18600 www.barnys.cz info(Wbarnys.cz zelená linka:800 900 077

Příbalový léták