Barny´s Inovo 5—90 tablet

Barny´s Inovo 5 pro klouby představuje komplexní mix 5+1 výživových látek stanovené předními kanadskými specialisty: glukosamin sulfát, MSM, chondroitin sulfát, kyselina hyaluronová, kolagen typu II. a vitamin C pro normální funkci chrupavek a kostí.

Cena vč. DPH
502 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 621629900672 | Zbozi: 18137580

Popis produktu

Barnys Inovo 5 pro klouby představuje komplexní mix 5+1 výživových látek stanovené předními kanadskými specialisty: glukosamin sulfát, MSM, chondroitin sulfát, kyselina hyaluronová, kolagen typu II. a vitamin C pro normální funkci chrupavek a kostí.

Účinné látky

Glukosamin sulfát, Chondroitin sulfát
MSM (methylsulfonylmethan)
Kolagen, Kyselina Hyaluronová, vitamín C

Užití

Unikátní složení doplňku stravy Barny's Inovo 5 je výjimečné tím, že obsahuje důležité látky, které se v kloubech, pojivových tkáních anebo v chrupavce běžně vyskytují.
Užívání doplňku stravy Inovo 5 doporučujeme: jako zdroj látek, které se přirozeně vyskytují v kloubní chrupavce a dalších kloubních strukturách osobám se zvýšenou potřebou příjmu glukosaminsulfátu, chondroitinsulfátu, MSM, kyseliny hyaluronové a kolagenu typu II osobám se zvýšenou potřebou příjmu vitaminu C, pro podporu normální tvorby kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí

Dávkování

Dospělí užívají 3x denně 1 tabletu. Užívejte nejlépe po jídle. Při problémech s polykáním je možné tablety půlit či drtit.

Fakta

Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti. Vhodné pro celiaky - neobsahuje lepek. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 *C. Nepoužívejte, pokud je obal porušen.

Složení

stabilizátor (polyvinylpyrrolidon)], plnidlo (mikrokrystalická celulóza), chondroitinsulfát sodný © 90%, © methylsulfonylmethan, © plnidlo © (hydrogenfosforečnan © vápenatý), hydrolyzovaný kuřecí kolagen II. typu 50%, vitamin C (L-askorban sodný 99%, 25 %
RHP), zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulosa), hyaluronát sodný 97%, látka protispékavá (hořečnaté soli mastných kyselin, talek), barvivo (hydrogenuhličitan hořečnatý), stabilizátor (polydextrosa, polyvinylpyrrolidon), odpěňovač (polyethylenglykol), středně řetězcové triglyceridy, stabilizátor (polyvinylpyrrolidon).
RHP — referenční hodnota příjmu
Údaje o firmě
Biopol GN s.r.o., Thámova 402/4, Praha 8 - Karlín, 18600 www.barnys.cz info$barnys.cz zelená linka:800 900 077

Příbalový léták