Barny´s Celadrin mast Forte—40 g

Celadrin – pohyb má své jméno. Pro lokální ošetření a okamžitou úlevu. Vhodný pro všechny věkové skupiny. Celadrin mast má spolehlivý a okamžitý účinek.

Cena vč. DPH
222 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2986546 | Zbozi: 18122498

Popis produktu

Celadrin — pohyb má své jméno. Pro lokální ošetření a okamžitou úlevu. Vhodný pro všechny věkové skupiny. Celadrin mast má spolehlivý a okamžitý účinek.

Účinné látky

Celadrin
Mentol

Užití

Celadrin (US Patent * 5,569,676) obsahuje cetylované deriváty (esterikované) kyseliny myristové, myristoolejové, palmitoolejové, palmitové a další.
Obsahuje stejnou účinnou látku jako Celadrin Extra Silný. Celadrin mast je mimořádně účinná a při klinických testech 100 % pacientů dosáhlo okamžitého zlepšení.
Mast s látkou Celadrin a mentolem pro pokožku v oblasti kloubů a svalů. Vhodný jako doplněk k produktu Barny's Celadrin Extra Silný. Efekt Celadrin masti je patrný již několik desítek minut od aplikace. Součástí Celadrin masti je i mentol pro zvýšení účinku. Nástup účinku je rychlý a efektivní.

Dávkování

Aplikujte na pokožku tenkou vrstvu masti 3-4 x denně.
Varování: Pouze pro zevní použití! Zamezte kontaktu s očima! Nepoužívejte na poraněnou či jinak poškozenou pokožku! V případě přecitlivělosti na složky přípravku nebo déletrvající kontaktní reakci na přípravek přerušte aplikaci a o dalším se poraďte se svým lékařem. Uchovejte mimo dosah dětí! V případě požití ihned vyhledejte lékařskou pomoc!

Fakta

Celadrin (US Patent * 5,569,676) obsahuje cetylované deriváty (esterifikované) kyseliny myristové, myristoolejové, palmitoolejové,palmitové a další. Efekt Celadrin masti FORTE je patrný již několik desítek minut od aplikace. Součástí Celadrin masti FORTE je mentol pro zvýšení účinku.

Poznámka

Více na www.celadrin.cz.

Složení

INGREDIENTS: AOGUA, MYRISTIC ACID, MYRISTOLEIC ACID, OLEIC ACID,
PALMITOLEIC ACID, PALMITIC ACID, LAURIC ACID, CAPRIC ACID, STEARIC ACID,
OCTYLDODECANOL, CETEARYL ALCOHOL, SORBITAN STEARATE, MENTHOL,
POLYSORBATE 60, CETYL PALMITATE, BENZYL ALCOHOL.
Údaje o firmě
Biopol GN s.r.o., Thámova 402/4, Praha 8 - Karlín, 18600 www.barnys.cz infoWbarnys.cz zelená linka:800 900 077

Příbalový léták