AVENT VIA pohárky s víčkem 180 ml—5 ks

Sterilně balené VIA pohárky a znovu použitelná pevná víčka se závitem jsou ideální pro uskladnění mateřského mléka a dětské stravy v ledničce nebo mrazáku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3109155 | Zbozi: 18114183

Popis produktu

Sterilně balené VIA pohárky a znovu použitelná pevná víčka se závitem jsou ideální pro uskladnění mateřského mléka a dětské stravy v ledničce nebo mrazáku.

Užití

Když je již miminko třeba dokrmovat kašovitou nebo tuhou stravou, VIA pohárky jsou připraveny pro ukladnění těchto pokrmů. Snadné rozmrazování i ohřívání a krmení přímo
Z pohárků vám usnadní péči o vaše dítě. Po použití můžete VIA pohárky vyhodit nebo opět použít.
VIA pohárky jsou velmi variabilní, dají se kombinovat se všemi ostatními výrobky
AVENT. Pohárky se mohou připojit přímo na odsávačku mateřského mléka Philips
AVENT. Před uskladněním odsátého mléka lze pohárky popsat potřebnými údaji. Před krmením odsátým mlékem si jednoduše vyměníte víčko za adaptér se standardním protikolikovým dudlíkem.
Sterilizovatelné, recyklovatelné, vhodné do mikrovlnné trouby.

Dávkování

Dle potřeby.

Fakta

Všechny modré části VIA systému jsou pro trvalé používání. VIA pohárky používejte, dokud se neobjeví známky opotřebení. Sterilizujte všechny pohárky, víčka a adaptéry před každým použitím.

Poznámka

Avent je anglická firma, která nabízí kompletní program pro stravování miminek ať už kojíte, krmíte Vaše miminko z lahve nebo kombinujete kojení a krmení náhradní dětskou stravou. Dále nabízí kosmetiku Avent pro miminka a maminky a také pomůcky pro maminky při péči o děti, jako jsou digitální chůvy, teploměry, zvlhčovače vzduchu apod

Složení

5 ks sterilně zabalených VIA pohárků (180 ml) s víčkem.
Údaje o firmě www.agssport.cz Naše firma AGS sport byla založena v roce 1992. Za více než desetileté působení jsme získali významnou pozici na českém trhu a v posledních letech expandujeme i do zahraničí. V naší firmě pracuje tým odborníků, kteří vám rádi pomohou vyřešit vaše dotazy, proto nás neváhejte kontaktovat. Jsme výhradními dovozci všech značek, které na našem webu nabízíme. Ke všem výrobkům rádi poskytneme veškeré informace a kompletní servis.

Příbalový léták