AVENT Dudlík Natural 1 otvor—2 ks

Novorozenecký dudlík AVENT NATURAL s jedním otvorem je určen pro novorozence a kojené děti. Přirozený tvar prsu zajišťuje přirozené přisátí dítěte, komfortní design okvětního plátku zaručuje jeho extrémní měkkost a pružnost. Bez obsahu BPA.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2764323 | Zbozi: 18116849

Popis produktu

Novorozenecký dudlík AVENT NATURAL s jedním otvorem je určen pro novorozence a kojené děti. Přirozený tvar prsu zajišťuje přirozené přisátí dítěte, komfortní design okvětního plátku zaručuje jeho extrémní měkkost a pružnost. Bez obsahu BPA.

Užití

Inovovaný dudlík AVENT má díky svému tvaru prsu nejblíže k přirozenému kojení.
Poskytuje miminku pohodlné a velmi uspokojivé krmení. Jedinečný komfortní design okvětního plátku zaručuje extrémní měkkost a pružnost dudlíku. Jeho široký tvar nutí dítě zeširoka otevřít ústa a doslova se k dudlíku přisát. Může tak začít sát a používat přitom stejné pohyby jazyka a dásní jako při kojení. To je důvod, proč je s AVENTEM snadné kombinovat kojení s krmením z lahvičky. Dudlík má inovovaný anti-kolikový systém s pokrokovým dvojím ventilem, kdy vzduch proudí do lahvičky během krmení a zamezuje tak vzniku vakua v lahvičce. Dítě tak může pít souvisle jako při kojení bez polykání vzduchu. Klinické pokusy provedené univerzitami v Londýně a Cambridge prokázaly, že novorozenci krmení lahvičkami AVENT trpěli méně kolikami a po probuzení byli spokojenější než děti, které byly krmeny z obyčejných lahví. Dudlík je kompatibilní s lahvičkami AVENT Natural. Dudlík je určen pro děti od Om+.

Dávkování

Dle individuální potřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Klinické studie prokazují, že láhve AVENT značně snižují koliku a neklidné a podrážděné chování. Jedinečný pružný okraj dudlíku umožňuje při krmení proudění vzduchu do láhve, a to předchází vytváření vakua v láhvi. Dítě si samo kontroluje tok mléka stejně jako u kojení. Poslouchejte jemný, šumivý zvuk a sledujte vzduchové bubliny praskající na hladině mléka. To jsou důkazy toho, že vzduch proudí do lahvičky a nikoliv do bříška vašeho dítěte. Děti ve věku 2 týdnů krmené pomocí láhve AVENT vykazovaly méně neklidného a podrážděného chování oproti dětem krmeným z jiné láhve. Děti ve věku 2 týdnů krmené pomocí láhve AVENT vykazovaly méně koliky oproti dětem krmeným z jiné láhve.

Poznámka

Každá maminka chce dát svému dítěti do začátku života to nejlepší ať už kojením, krmením z láhve nebo kombinací obou těchto způsobů. AVENT je jediný speciálně navržený program pro krmení, aby pro vás a vaše dítě byl co nejjednodušší a plynulý přechod od kojení ke krmení kojeneckou lahví, od mateřského mléka k další stravě.
AVENT vám toto umožňuje třemi klíčovými produkty — AVENT osávačkou, lahvemi
AVENT a systémem AVENT VIA. To vše dohromady vám dává možnost volby a přizpůsobení podle vašich potřeb.
Údaje o firmě www.agssport.cz Naše firma AGS sport byla založena v roce 1992. Za více než desetileté působení jsme získali významnou pozici na českém trhu a v posledních letech expandujeme i do zahraničí. V naší firmě pracuje tým odborníků, kteří vám rádi pomohou vyřešit vaše dotazy, proto nás neváhejte kontaktovat. Jsme výhradními dovozci všech značek, které na našem webu nabízíme. Ke všem výrobkům rádi poskytneme veškeré informace a kompletní servis.

Příbalový léták