Avene XeraCalm A.D Relipidační krém—200 ml

Relipidační krém vytvořený pro všechny typy střední až intenzivní suchosti kůže kojenců,dětí a dospělých.Účinně zmírňuje pocity svědění vyvolané suchostí kůže,zmírňuje zarudnutí a podráždění způsobené přecitlivělostí kůže.0% konzervantů,0% parabenů.

Cena vč. DPH
523 Kč
Dostupnost
skladem 2 ks

PDK: 2888999 | Zbozi: 18125874

Popis produktu

Relipidační krém vytvořený pro všechny typy střední až intenzivní suchosti kůže kojenců,dětí a dospělých.Učinně zmírňuje pocity svědění vyvolané suchostí kůže,zmírňuje zarudnutí a podráždění způsobené přecitlivělostí kůže.0% konzervantů,0% parabenů.

Užití

Relipidační krém speciálně vytvořený pro všechny typy střední až intenzivní suchosti kůže kojenců, dětí a dospělých: kůže se sklonem k atopii, kůže trpící podrážděním, zarudnutím a svěděním způsobeným suchostí kůže, přirozeně suchá kůže. Vlastnosti:
Relipidační krém XeraCalm A.D obsahuje minimum složek, které byly vybrány pro jejich účinnost a bezpečnost: Komplex I-modulia© je výsledkem dvanácti let vědeckého vývoje výzkumného centra Pierre Fabre. Jedná se o komplex aktivních molekul z mikroflóry přítomné v Termální vodě Avene. Poté, co byly tyto aktivní molekuly identifikovány, byla v biotechnologickém oddělení navýšena jejich koncentrace a zesílily se tak jejich protidráždivé a zklidňující vlastnosti. I-modulia$ velmi účinně zmírňuje pocity svědění vyvolané suchostí kůže a zmírňuje zarudnutí a podráždění způsobené přecitlivělostí kůže. CER-OMEGA, lipidy podobné fyziologickým kožním lipidům, přispívají k výživě kůže, účinně obnovují a posilují bariérovou funkci kůže a umožňují jí tak lépe odolávat vnějším agresivním vlivům. Termální voda Avene se zklidňujícími a protidráždivými vlastnostmi zklidňuje kůži. XeraCalm A.D je sterilní kosmetika, která spojuje aktivní molekuly « špičkové technologie » s Termální vodou Avene. Neobsahuje konzervanty, parfemaci, alkohol ani barviva: kůži tak zklidní a bezpečně jí navrátí komfort a jemnost. % konzervantů, % parabenů, % parfemace, % alkoholu. Návod k použití:
Aplikujte Relipidační krém XeraCalm A.D 1 až 2x denně na suchá místa v obličeji a/nebo na těle (předem očištěná Relipidačním mycím olejem XeraCalm A.D).

Dávkování

1 až 2x denně v množství dle vlastní potřeby

Příbalový léták