Arpalit BIO Repelent proti komárům a klíšťatům—60 ml

Arpalit® Bio Repelent sprej proti komárům a klíšťatům. Ochrana až 8 hodin. Vhodné k použití u dětí starších 1 roku. Přípravek vhodný na paže, ruce, nohy, chodidla, tvář.

Cena vč. DPH
102 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3920056 | Zbozi: 18134414

Popis produktu

Arpalit© Bio Repelent sprej proti komárům a klíšťatům. Ochrana až 8 hodin. Vhodné k použití u dětí starších 1 roku. Přípravek vhodný na paže, ruce, nohy, chodidla, tvář.

Účinné látky

IR3535

Užití

Stříkejte přípravek přímo na obnaženou kůži a nanesenou kapalinu rukou rozetřete.
Přípravek nanášejte POUZE na obnažené části těla a to výhradně na paže, ruce, nohy, chodidla a tvář.
Přípravek nestříkejte přímo na tvář. Pokud chcete přípravek nanést na tvář, nastříkejte roztok repelentu do dlaně a rozetřete roztok po pleti, dávejte při tom pozor, abyste nezasáhli oči.

Dávkování

Při opakovaném použití dodržujte maximální počet aplikací denně: třikrát u dospělých, dvakrát u dětí starších dvou let a jednou u dětí ve věku od jednoho do dvou let.
Aplikujte velmi tenkou rovnoměrnou vrstvu na nechráněné části těla (jen na tvář, ruce, paže, nohy a chodidla). Aplikací přípravků nebo kosmetiky se sluneční ochranou po použití repelentu se účinnost repelentu značně sníží.

Prevence

Repelent je nutné v případě silného pocení nebo po plavání aplikovat znovu. Aplikací přípravků nebo kosmetiky se sluneční ochranou po použití repelentu se účinnost repelentu značně sníží.

Kontraindikace

Nestříkejte přípravek do očí ani na oční okolí. U dětí pod 12 let by měli přípravek aplikovat dospělí. Neaplikujte na dětské ruce. Neaplikujte přes řezné rány, poranění, nebo čerstvě oholenou či podrážděnou pokožku. Neaplikujte pod oblečení. Jen pro vnější použití.
Před manipulací s jídlem si vždy umyjte ruce. Nepoužívejte přímo na potraviny nebo krmiva, nápoje, nebo povrchy a nádobí, které mohou přijít do přímého kontaktu s potravinami, krmivy a nápoji. Abyste předešli kontaminaci, vyhněte se kontaktu mezi ošetřenou kůží a potravinami.
Vyhněte se kontaktu se syntetickými materiály.

Fakta

Repelent je nutné v případě silného pocení nebo po plavání aplikovat znovu. Aplikací přípravků nebo kosmetiky se sluneční ochranou po použití repelentu se účinnost repelentu značně sníží.

Složení

20% Ethyl butylacetylaminopropionate Aerosolový přípravek v nádobce obsahuje 20 % účinné látky, ale při aplikaci se hnací plyn odpaří a kůže spotřebitele je exponována kapalnou složkou obsahující 30% účinné látky.
Údaje o firmě
AVEFLOR, a.s. více na www.arpalit.cz, www.aveflor.cz

Příbalový léták