Advance Chlorella—1000 tablet

Chlorella ADVANCE obsahuje 100% čistou řasu chlorella v prémiové BIO kvalitě. Tablety se šetrně lisují a neobsahují žádná pojiva ani přídatné látky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3110096 | Zbozi: 18110305

Popis produktu

Chlorella ADVANCE obsahuje 100% čistou řasu chlorella v prémiové BIO kvalitě. Tablety se šetrně lisují a neobsahují žádná pojiva ani přídatné látky.

Užití

100% čistá:
Chlorella ADVANCE obsahuje 100% čistou řasu chlorella. Tablety se šetrně lisují a neobsahují žádná pojiva ani přídatné látky.
BIO kvalita:
Chlorella je pěstována v ekologicky čistém prostředí na ostrově Hainan v Jihovýchodní
Asii. Teplo, průzračně čistá voda a extrémně silný sluneční svit po dobu 12 hodin denně zaručují optimální podmínky pro růst chlorelly. Kvalita je garantována certifikací BIO — konkrétně certifikáty Organic Naturland a Organic CERES.
Desintegrace:
Chlorella ADVANCE je upravena procesem desintegrace (narušení buněčné stěny), která je nezbytná pro dobré vstřebání obsažených látek naším organismem.
Kvalita výrobního procesu:
Pěstitel, od kterého odebíráme chlorellu, patří mezi světovou špičku. Celý výrobní proces je maximálně šetrný a zohledňuje snahu zachovat v chlorelle všechny hodnotné přírodní látky. Na konci výroby následuje výstupní kontrola suroviny. V ČR provádíme nezávislou kontrolu kvality - mikrobiologickou a chemickou analýzu. Díky tomu můžeme zaručit chlorellu té nejvyšší kvality.
Učinky:
Detoxikace organismu
Chlorella napomáhá z těla odstraňovat toxiny. Chlorella má schopnost do sebe toxiny absorbovat a ty jsou poté z těla odvedeny.
Vysoký obsah vlákniny
Chlorella obsahuje vysoké množství vlákniny. Chlorella podporuje trávení a přispívá k normální funkci střevního traktu.
Vitamíny a minerály v přirozené podobě:
Chlorella obsahuje množství vitaminů, minerálů a dalších přírodních látek jako chlorofyl, karotenoidy nebo chlorelový růstový faktor.
Chlorofyl:
Chlorofyl je unikátní zelené barvivo, pomocí kterého získávají rostliny energii ze slunečního záření a dále ji využívají. Chlorella obsahuje velmi vysokou koncentraci chlorofylu.
Imunita:
Chlorella podporuje imunitu a přirozenou obranyschopnost organismu.
Energie a vitalita:
Chlorella přispívá k podpoře energie a vitality.

Dávkování

Užívání a dávkování:
Dospělí: 2x denně 5 až 10 tablet. Noví uživatelé bez zkušeností s užíváním: začněte na dávce 2x denně 3 tablety a dávku postupně po týdnech zvyšujte. Děti od 3 let: 1 až 4 tablety denně.
Užívejte ideálně 15 až 30 minut před jídlem. Dostatečně zapijte (min. 2 dcl vody). Během užívání doporučujeme zvýšený příjem tekutin. Balení obsahuje 1000 tablet.

Fakta

Upozornění:
Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Pokud užíváte léky na snížení srážlivosti krve, poraďte se o vhodnosti užívání s lékařem nebo lékárníkem. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s Vaším lékařem nebo lékárníkem.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 *C. Ukládejte mimo dosah dětí. Bez lepku.
Doplněk stravy.

Složení

100% sladkovodní řasa Chlorella, 200 mg/1 tableta.
Neobsahuje přídatné látky. Bez lepku.

Příbalový léták