Adiel Čaj Ludmily Mojžíšové —15 x 2,5g

Čaj Ludmily Mojžíšové je bylinná směs sestavená dle receptury známé fyzioterapeutky Ludmily Mojžíšové, která se zabývala ženskou neplodností. Jedná se o směs vysoce kvalitních, nahrubo sekaných bylin ve vyváženém poměru.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3372290 | Zbozi: 18119828

Popis produktu

Čaj Ludmily Mojžíšové je bylinná směs sestavená dle receptury známé fyzioterapeutky
Ludmily Mojžíšové, která se zabývala ženskou neplodností. Jedná se o směs vysoce kvalitních, nahrubo sekaných bylin ve vyváženém poměru.

Užití

Čaj Ludmily Mojžíšové je speciální bylinná směs nahrubo nasekaných kvalitních bylin.
Květ hluchavky a řebříček zajišťují menstruační a premenstruační komfort ženy. Šípek, řebříček a čekanka přispívá ke správné funkci močových cest a ledvin. Truskavec ptačí a heřmánek podporuje normální činnost dýchacího systému. Šípek, dobromysl a jitrocel kopinatý jsou antioxidantem a vytvářejí přirozenou obranyschopnost. Oproti jiným čajům se stejnou recepturou obsahuje ADIEL Čaj Ludmily Mojžíšové květ hluchavky, který je obtížnější na uchovávání, nicméně má nejvyšší obsah účinných látek v rostlině. Bylinný čaj nyní nabízíme ve formě sáčků. Nepotřebujete sítka, stačí zalít jen šálek a pohodlně vypít. Produkt české výroby.
Co podporují bylinky u žen? - zajišťuje menstruační a premenstruační komfort ženy — květ hluchavky, řebříček - napomáhá správné činnosti močových cest a močového měchýře, podporuje funkci ledvin — šípek, řebříček, čekanka - přispívá k normální funkci dýchacího systému — truskavec ptačí, heřmánek - vytváří přirozenou obranyschopnost, je antioxidantem — šípek, dobromysl, jitrocel kopinatý

Dávkování

Nálevový sáček přelijte 250 ml vroucí vody a nechte 10 minut vyluhovat.
Užívejte 1-2 šálky denně.
Ideální je užívat čaj na lačno! před jídlem.
Čaj připravujte vždy čerstvý.
Doba trvání by měla být 6-8 týdnů. 15 sáčků je přibližně na 1— 2 týdny.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Složení

Rebříček (Achillela millefolium), Sípek (Rosa canina), Mateřídouška (Thymus vulgaris),
Dobromysl — Oregáno (Oreganum vulgare), Květ hluchavky (Lamium album), Truskavec ptačí (Polygonum aviculare), Heřmánek (Matricaria chamomilla), Čekanka (Cichorium intybus), Jitrocel kopinatý (Plantago lanceolata)

Příbalový léták