Absorpční kalhotky TENA Slip Plus Medium—boky 73 - 122 cm, savost 3260ml, 24ks

Zdravotnický prostředek

Plenkové kalhotky pro střední a těžkou inkontinenci. Inovace ConfioAir™ znamená plnou prodyšnost i po stranách a na zadní straně. Jemnější materiál připomínající textílii. Zapínací pásky se suchým zipem umožňují opakované rozepínání a zapínání.

Cena vč. DPH
435 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2994193 | Zbozi: 18106746

Popis produktu

Plenkové kalhotky pro střední a těžkou inkontinenci. Inovace ConfioAir"“ znamená plnou prodyšnost i po stranách a na zadní straně. Jemnější materiál připomínající textilii.
Zapínací pásky se suchým zipem umožňují opakované rozepínání a zapínání.

Užití

Možnost opakovaného rozepínání a zapínání. Výměna pomůcky dle zdravotního stavu a potřeb pacienta. Na nutnost výměny upozorní indikátor vlhkosti.

Dávkování

Dle zdravotního stavu a potřeb pacienta. Na nutnost výměny upozorní indikátor vlhkosti.

Fakta

Technologie ConfioAir"“ používá prodyšné materiály podobné textilii, které udrží pokožku zdravou a umožňí jí lépe dýchat. Materiál je příjemný na dotek. Prodyšnost je zajištěna i po stranách a na zadní straně produktu, což umožňuje udržení přirozeného mikroklima/vlhkosti pokožky. Rychlé a vysoko absorpční jádro umožňuje rychle odvést moč od pokožky a zajišťuje ochranu při úniku moči i stolice, a tím podporuje komfort a důstojnost uživatele.
Prodyšný materiál umožňuje průchod vzduchu, čímž zvyšuje pohodlí uživatele a snižuje výskyt dermatologických potíží. Všechny materiály jsou pečlivě posuzovány a dermatologicky testovány.

Příbalový léták