Absorpční kalhotky Attends Regular 10 M—boky 80-110cm, savost 3299ml, 26ks

Zdravotnický prostředek

Plenkové kalhotky Attends Slip Regular poskytují efektivní a celkovou ochranu při těžké inkontinenci. Kalhotky jsou anatomicky tvarované a díky tomu umožňují pohodlné nošení. Systém Quick-Dry ® a 3vrstvé savé jádro zaručí pocit suché pokožky.

Cena vč. DPH
478 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3013043 | Zbozi: 18116985

Popis produktu

Plenkové kalhotky Attends Slip Regular poskytují efektivní a celkovou ochranu při těžké inkontinenci. Kalhotky jsou anatomicky tvarované a díky tomu umožňují pohodlné nošení.
Systém Auick-Dry © a 3vrstvé savé jádro zaručí pocit suché pokožky.

Užití

Anatomický tvar Attends Slip Regular a anatomicky tvarované měkké elastické bariéry zaručují dokonalé přizpůsobení se tvarům těla. Jedinečný patentovaný systém Ouick-Dry © a 3 vrstvé savé jádro vám poskytne vyjímečný pocit sucha a pocit tělesné i duševní pohody. Attends Slip Regular má systém ochrany proti zápachu Odour Protection, který bezpečně uzavře zápach uvnitř pleny. Plenkové kalhotky Attends Slip Regular mají 4 lepítka pro snadnou, pohodlnou manipulaci a pocit bezpečí. Prodyšná netkaná křidélka usnadňují cirkulaci vzduchu a tím umožňují pokožce dýchat

Dávkování

Není definováno - dle individuální potřeby uživatele.

Příznaky

Velký únik moči i stolice.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Pokud není již žádná nebo jen velmi malá kontrola nad močovým měchýřem nebo funkcí střev, Attends nabízí řadu produktů pro těžkou inkontinenci.
Attends Slip Regular poskytují efektivní a celkovou ochranu pro těžkou inkontinenci.
Plenkové kalhotky jsou anatomicky tvarované a díky tomu umožňují pohodlné nošení.
Attends Slip Regular jsou k dispozici ve třech stupních absorpce ( 8, 9 a 10) a ve velikostech XS,S, M, L. Pro zajištění vyšší diskrétnosti jsou vyráběny v bílé barvě.
Integrovaný indikátor vlhkosti bezpečně informuje o nutnosti výměny pomůcky.
Údaje o firmě
Wwww.attends.cz

Příbalový léták