EVELINE SLIM 4D Maska s chladivým efektem—300 ml

Zábalová anti-cellulite tělová maska s mentolem, který zajistí příjemný chladivý efekt. Možné použít jako zeštíhlující sérum nebo jako tělový zábal.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3517027 | Zbozi: 18123590

Popis produktu

Zábalová anti-cellulite tělová maska s mentolem, který zajistí příjemný chladivý efekt.
Možné použít jako zeštíhlující sérum nebo jako tělový zábal.

Účinné látky

HD BODYFIT "“
PRO-SVELTYL©
PHYTOSONIC "“

Užití

AKTIVNÍ SLOŽKY VE VYSOKÉ KONCENTRACI:
HD BODYFIT "“ - bojuje proti všem typům celulitidy a má intenzivní efekt pro zpevnění pokožky.
PRO-SVELTYLO - účinně snižuje objem tukových buněk.
PHYTOSONIC "“ - výrazně snižuje tloušťku tukové tkáně. 2 způsoby použití masky: jako zeštíhlující sérum pro každodenní použití nebo jako tělový zábal. 1. Tělový zábal - Aplikujte tenkou vrstvu masky na cílené části těla, zabalte tělo do plastového filmu a nechte 15 minut. Nemusíte oplachovat. Použijte každých 3 až 5 dní, postupně zvyšujte čas aplikace až na 45 minut. 2. Intenzivní maska pro každodenní požití - Masku vmasírujte v tenké vrstvě na oblasti se zvýšenou tukovou tkání: stehna, hýždě, břicho, boky.

Dávkování

1. Tělový zábal - Aplikujte tenkou vrstvu masky na cílené části těla, zabalte tělo do plastového filmu a nechte 15 minut. Nemusíte oplachovat. Použijte každých 3 až 5 dní, postupně zvyšujte čas aplikace až na 45 minut. 2. Intenzivní maska pro každodenní požití - Masku vmasírujte v tenké vrstvě na oblasti se zvýšenou tukovou tkání: stehna, hýždě, břicho, boky.

Příbalový léták