Maca Extra powder BIO—100 g

Maca přispívá k harmonii těla tím, že reguluje hormonální a enzymatickou aktivitu.Kromě toho má další prospěšné vlastnosti na duševní zdraví.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595229200185 | Zbozi: 18111149

Popis produktu

Maca přispívá k harmonii těla tím, že reguluje hormonální a enzymatickou aktivitu.Kromě toho má další prospěšné vlastnosti na duševní zdraví.

Účinné látky

Vitaminy
Steroly
Minerály

Užití

MACA extra obsahuje důležité živiny jako : vitamíny , esenciální aminokyseliny , bílkoviny , směs mastných kyselin , minerály ( vápník , železo , hořčík , zinek ) a vlákninu. - příznivě působí při tělesné a duševní zátěži , - energizuje a revitalizuje - napomáhá při nechutenství, únavě a duševní vyčerpanosti - pozitivně ovlivňuje rekonvalescenci a chudokrevnost - příznivě působí na sexuální funkce organismu - zlepšuje imunitu a celkový metabolismus - podporuje erekci při erektilní dysfunkci - neplodnost mužů i žen ( zlepšuje dozrávání vajíček a spermií, zvyšuje počet a pohyblivost spermií) - úpravuje problémy chování a mentální nedostatečnosti dětí a starců - zlepšuje hormonální nerovnováha - reguluje menstruační cyklus - zmírňuje projevy klimakteria - podporuje růst a kalcifikaci kostí (rachitis, osteoporóza) - revitalizuje činnost neuronů, posiluje a omlazuje organismus - zlepšuje fyzickou a psychickou výkonnost - podporuje zmírnit záněty prostaty a nezhoubné zvětšení prostaty - neoddělitelná součást výživového programu sportovců, zvyšuje energii, podporuje výkonnost a růst svalové hmoty

Dávkování

1/2 čajové lžičky 2x denně ( t. j. 2 g denně )

Příznaky

Chudokrevnost, duševní únava , deprese , nízká sexuální touha a aktivita , neplodnost , únava , nechutenství , úzkost , ochablé svalstvo , podpora tvorby spermií , libida a erekce , ženská frigidita, neurózy, stresy , hormonální nerovnováha

Prevence

stárnutí a degenerace organismu , hormonálních poruch , depresí , ztráty svalové hmoty , chudokrevnosti

Kontraindikace

Nejsou známé žádné.

Vedlejší příznaky

Nejsou známé žádné.

Fakta

MACA roste pouze přírodním způsobem na jednom místě na světě, a to vysoko v pohoří
And v Peru. Je tam od pradávna používána jako zelenina.
Maca přispívá k harmonii těla tím, že reguluje hormonální a enzymatickou aktivitu a snaží se o tzv. homeostázu (je to schopnost nebo tendence těla a buňky k udržování vnitřní rovnováhy tím, že přizpůsobuje, upravuje fyziologické procesy). Tím, že tvoří tuto harmonickou rovnováhu, má člověk pocit všeobecného zdraví.
A kromě toho má další prospěšné vlastnosti: duševní bdělost, vzrůstající energie, zlepšující se libido, působí proti depresím, proti úzkosti, zlepšuje tonus ochablého svalstva.
Při prvních klinických zkouškách, které se uskutečnily v srpnu 2001, se testoval vliv
Macy na množství mužských spermií ve srovnání se stejnou skupinou mužů, kteří dostávali placebo (látka , která neobsahuje účinnou substanci, ale zevně vypadá zcela stejně jako lék). Výsledek byl velmi povzbudivý. Ve skupině mužů, kteří dostávali Macu byl zaznamenán nárůst o 200%. Tyto zkoušky byly prováděny na Universitě Peruana
Cayetano Heredia v Peru a pro tento výzkum používali základní produkt z peruánských plantáží.
Maca obsahuje 10% bílkovin,60 % carbohydrátů a směs mastných kyselin.
Kořeny obsahují steroly, macaeny a macamidy, které způsobují léčebné efekty.
Jak by se měla Maca užívat?
Maca jako rostlina je potravina, která je běžně používána jako zelenina ve velkém množství. Většina firem, které prodávají macu, připouští asi 500 mg základní sušené macy v jedné kapsli. Někteří doporučují 3 kapsle denně, někteří šest, ale je přípustné také 10 kapslí.
V USA byly provedeny toxické studie Macy a ukázalo se, že Maca nemá žádné nepříznivé farmakologické efekty.
Maca působí bezpečně, efektivně, netoxicky a výrazně zvyšuje a zlepšuje sexuální funkce.
Údaje o firmě www.nastrojezdravi.cz

Příbalový léták